19 / 04 / 2024

toki samsun nalbantlı başvuru şartları 2020

toki samsun nalbantlı başvuru şartları 2020

Nalbantlı TOKİ 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı

TOKİ Samsun Vezirköprü 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi için başvuru dönemi başladı...

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesinde yer alan 53 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 53 konut başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki 53 adet konut satışa çıkarıldı. Fiyatlar 158 bin 792 liradan başlıyor...

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları 4 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı alt gelir projesinde yer alan konutlar 4 Kasım'da satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun 504 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, Vezirköprü İlçesi , Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 504 Adet Konut , 16 Adet Dükkan , 5 Adet Ticaret Merkezi, 2 Adet Sosyal Tesis Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

TOKİ Samsun Vezirköprü 504 konut ihalesi 21 Kasım'da!

TOKİ, Samsun Vezirköprü'nün Nalbantlı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine başlıyor. 504 daireden oluşacak projenin ihalesi 21 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Samsun Nalbantlı Konutları'nın inşaatı Mart'ta başlıyor!

Samsun Nalbantlı Mahallesi'nde yapılacak olan TOKİ (Toplu Konut İdaresi) Başkanlığındaki toplu konutlar için son aşamaya gelindiği belirtildi.

Samsun Nalbantlı TOKİ konutlarında kamulaştırma!

Nalbantlı Mahallesine yapılacak olan TOKİ konutlarında kamulaştırma yetkisi verildi. Uzlaşma sağlanan hak sahipleri ile tapu devir işlemlerinin yapılması için Vezirköprü Belediyesi bir kişiyi görevlendirecek.

TOKİ Samsun Kavak Konutları'nda başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Samsun Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığıyla hayata geçirilen TOKİ Samsun Kavak projesinde toplam 77 adet konut satışa çıktı.

toki samsun nalbantlı başvuru şartları 2020 Haberi

toki samsun nalbantlı başvuru şartları 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı. Proje kapsamındaki konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıktı.

Nalbantlı TOKİ 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Toplam 53 adet konuta yer verilen TOKİ Samsun Nalbantlı projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunulan TOKİ Samsun projesinde yer alan konutların fiyatları 158 bin 792 liradan başlıyor, 175 bin 10 liraya kadar yükseliyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü 2020 projesinden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje için ödenecek en düşük peşinat bedeli 19 bin...