25 / 04 / 2024

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesinde yer alan 53 adet konut satışa çıkarıldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu için başvuru dönemi başladı. 

53 adet konutun yer aldığı  TOKİ  Nalbantlı alt gelir grubu projesi açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunuldu.

Konutların 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir grubu projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantı alt gelir grubu projesinde yer alan konutların fiyatları 158 bin 792 liradan başlıyor, 175 bin 10 liraya kadar yükseliyor.

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Vezirköprü Nalbantlı projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 19 bin 55 TL, en yüksek peşinat bedeli 21 bin TL olarak belirlendi.

Ödenecek aylık taksit bedellerinin 776,32 TL ile 855,60 TL arasında değiştiği TOKİ Nalbantlı projesi için 180 ay vade sağlanıyor.


Geri Dön