26 / 04 / 2024

toki sarayköy konutları başvuru

toki sarayköy konutları başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Denizli Sarayköy’de 238 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Sarayköy’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Sarayköy’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Sarayköy sosyal konut projesi

Denizli Sarayköy’de 970 kişi arazilerinin tapularına kavuştu!

Denizli Sarayköy’de yürütülen arazi toplulaştırma çalışmasında bin 100 hektar alan tescil edildi ve 970 kişi tapularına kavuştu.

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Sarayköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Sarayköy projesindeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Denizli Çivril ve Sarayköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli’nin Çivril ve Sarayköy ilçelerinde inşa edilen projelerde toplam 415 konutun kura çekilişi yapıldı.

Sarayköy’de 85 TOKİ konutu sahibini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi ortaklığında Sarayköy'de yapımı devam eden konutlar için gerçekleştirilen kura çekilişinde 378 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. 

TOKİ Denizli Sarayköy kura çekilişi 28 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Denizli Sarayköy Belediyesi işbirliği ile Sarayköy’de hayata geçirilen konutların kura çekilişi 28 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sarayköy TOKİ kura çekimi 16 Mayıs'ta!

Denizli’nin Sarayköy İlçe Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen 410 konutun kura çekimi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

Kadıköy Merdivenköy Konutları geliyor! Yeni proje!

C'C Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek olan Merdivenköy Konutları projesi konut+ticaret alanlarından oluşacak. 

Denizli Sarayköy'de 7.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gerali Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 7 Şubat'ta yapılacak..

Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi!

20 bin 899 metrekarelik arsa alanına sahip Vantage Ümitköy projesi Ankara Ümitköy'de yükseliyor. Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi 3 milyon TL'den başlıyor...

TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017!

Konut sahibi yapmaya ara vermeden tam gaz devam eden TOKİ, Kütahya'da da alt gelir gurubu, sosyal konut ve emeklilere özel proje üreterek vatandaşın ev hayalini gerçekleştirdi. TOKİ Kütahya İnköy kura sonuç listesi açıklandı. İşte TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017...

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar!

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 785 daire ve 12 ticari birimden oluşuyor...

toki sarayköy konutları başvuru Haberi

toki sarayköy konutları başvuru

TOKİ Denizli Sarayköy projesinde yer alan 6 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Son başvuru tarihinin 28 Haziran 2019 olarak belirlendiği TOKİ Denizli Sarayköy projesi açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Sarayköy projesinde yer alan konutların fiyatları 159 bin 828 TL ile 219 bin 730 TL arasında değişiyor.

En düşük peşinat bedelinin 15 bin 982 TL, en yüksek peşinat bedelinin ise 43 bin 946 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Sarayköy projesinden 120 ay, 156 ay ve 180 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Proje için ödenecek aylık taksit tutarları 710,35 TL ile 1.198 TL arasında...