27 / 04 / 2024

toki şehirleri

toki şehirleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 11 yılda piyasa şartlarında ev sahibi olamayan vatandaşlar için 81 il ve 800 ilçede yüzer bin nüfuslu 23 şehre eş değer 614 bin 965 konut üretimi gerçekleştirdi...

TOKİ 5 yılda 12 şehir kurdu, bir bu kadar daha yapacak

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar hangi kente, kaç konut yapacağını açıkladı. Açıklamalarının tam metni için tıklayın.

TOKİ yöresel mimariyle şehirleri 2023'e hazırlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yöresel mimari ve mahalle kültürünü gözeten projelerle şehirleri 2023 Türkiye'sine hazırlıyor. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, ''Kalite kavramını TOKİ olarak 2023 vizyonuna ulaşabilmemizin temel koşulu olarak kabul ediyoruz''dedi.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

TOKİ dikey mimariden yataya geçiyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) projeleri dikey mimariden yataya geçiyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, şehirleri geleceğin Türkiye’sine taşıyacak değişimlerin adımlarını attıklarını söyledi.

TOKİ'de yüksek konut devri kapanıyor!

"2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panele katılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi.

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

toki şehirleri Haberi

toki şehirleri

AA muhabirinin, TOKİ toplu konut üretim raporundan derlediği bilgilere göre, ''Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği'' kapsamında 81 il ve 800 ilçedeki 2 bin 775 şantiyede 614 bin 965 konut rakamına ulaşıldı.


Piyasa şartlarında ev sahibi olamayan vatandaşları ön planda tutmaya gayret gösteren TOKİ, 11 yıldaki çalışmalarında toplamın yüzde 85,40'ı oranında ''sosyal konut'' niteliğinde 512 bin 605 konut yaparken, 498 bin 853 konut sattı.


Sosyal donatı ve çevre düzenlemeleri ile 468 bin 897 konutu hak sahiplerine teslim eden TOKi, 81 il ve 800 ilçedeki 2 bin 775 şantiyede 614 bin 965 konut rakamına ulaşıp, adeta yüzer bin nüfuslu 23 şehir yarattı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''2023 yılına kadar 1 milyon konut'' hedefine, yaptığı 615 bine yakın konutla yaklaşan TOKİ, 252 bin 603...