28 / 03 / 2024

toki şehitkamil 4. etap son başvuru tarihi

toki şehitkamil 4. etap son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ'den 4 şehre 1.545 yeni konut müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleriyle toplamda 1.545 konut inşa edilecek.

TOKİ'nin 4 yeni projesinde teslimler başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 4 yeni projesinde teslimler başladı. İşte TOKİ tarafından sahiplerine teslim edilecek olan o projeler...

TOKİ'den 4 bin 732 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha başvuru dönemi başlıyor. Söz konusu projede en düşük taksit bedeli 4 bin 732 TL olarak açıklandı.

Bu şehirlerde yaşayanlara müjde! TOKİ'den 4 ile 665 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirde 665 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından inşa edilecek olan o projeler...

TOKİ'den 4 şehre binden fazla yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerde toplam 1.008 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den 4 ile 1.216 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.216 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi 29 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 4 bin 850 TL taksitle son dakika konut fırsatı! Emekliler, asgari ücretliler, dar gelirliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 848 TL taksitle konut satacak. İşte TOKİ'nin dar gelirlilerin yüzünü güldüren o projesi...

TOKİ'den 4.554 TL taksitle 3+1 ev sahibi olma fırsatı! Yüzde 10 peşinat ve 120 ay taksit imkanıyla! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya Merkez Parmakören'de 196 adet 3+1 ve 4+1 konutu satışa sunuyor. Konutların fiyatları 728 bin 640 TL'den başlıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat! Şehitkamil'de 4 arsa satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı satışa sunuyor. İşte detaylı bilgiler...

TOKİ'den 4.313 yeni konut geliyor! Ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi! Tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den 4 şehirde ucuz konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 889,35 lira taksitle 2+1 konut fırsatı sunuyor. İşte 4 ilde başvuruların başladığı o projeler...

TOKİ'den 4 ilde ucuz konut için son fırsat!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 4 ilde başlattığı 6 yeni kampanya bugün sona eriyor. Projelerde toplam 379 adet konuta yer veriliyor. 

TOKİ'den 4 ilde ucuz konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 4 ilde başlattığı 5 yeni kampanya için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Projelerde toplam 613 adet konut bulunuyor...

toki şehitkamil 4. etap son başvuru tarihi Haberi

toki şehitkamil 4. etap son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesinde 47 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar bugün itibariylesatışa çıktı.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer verilen TOKİ Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesi için başvuru heyecanı şimdiden başladı.

Son başvuru tarihinin 31 Temmuz 2019 olarak belirlendiği TOKİ Şehitkamil 4. Etap projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutların fiyatları 146 bin 812 TL ile 240 bin 169 TL arasında değişiyor.

Peşinat bedellerinin 14 bin 681 TL ile 36 bin 25 TL arasında değiştiği Şehitkamil TOKİ projesi için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için ödenecek aylık taksit bedelleri 611,72 TL'den...