26 / 04 / 2024

TOKİ Seyrantepe teslim tarihi

TOKİ Seyrantepe teslim tarihi

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...

TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ’den konut başvurusu yapan ve bu başvurusu sonucunda çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlar teslim tarihlerini araştırmaya başladı. İşte il il TOKİ konutları teslim tarihi...

2023'e kadar 250 bin sosyal konut üretilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muğla'nın Menteşe ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan Menteşe 2. Etap TOKİ anahtar teslim törenine katıldı.

TOKİ Hatay Yayladağı'nda teslim dönemi sona eriyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Yayladağı TOKİ projesinde teslim dönemi sona eriyor.

Petra Blan Seyrantepe teslim tarihi!

İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Petra Blan projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Petra Blan Seyrantepe teslim tarihi ne zaman?

İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi.

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi!

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi Eylül 2019 olarak belirtiliyor. Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Bucak 4. Etap için işlemler başladı!

Bucak’a 4. Etap TOKİ konutlarının yapımı için, TOKİ tarafından kurumlar arasında yazışmalar başlatıldı. Yazışmalar neticesinde Mal Müdürlüğü mevcut araziyi TOKİ’ye teslim edecek.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Gül İnşaat Seyrantepe ne zaman teslim?

Toplam 655 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesi 750 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Gül İnşaat Seyrantepe ne zaman teslim?

Gül İnşaat Seyrantepe ne zaman teslim?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi 655 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Gül İnşaat Seyrantepe ne zaman teslim?

Skyland Evleri Seyrantepe teslim tarihi!

Skyland Evleri Seyrantepe teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Skyland İstanbul ev fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Seyrantepe teslim tarihi Haberi

TOKİ Seyrantepe teslim tarihi


Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar tesliminin 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirileceğini belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, hak sahibi tüm vatandaşları törene davet etti. 



SEYRANTEPE KONUTLARI'NIN ANAHTARLARI HAZIR Gaziantep'te yaşanan konut sıkıntısını ortadan kaldırmak ve yeni yaşam alanlan oluşturmak için çalışmalannı aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi,Seyrantepe Mahallesi'nde yapımını tamamladığı bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimini törenle gerçekleştirecek. Seyrantepe Konutlan'ndaki tamamlanmış daireler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da düzenlenecek 'anahtar teslim töreni' ile hak sahiplerine teslim edilecek. 


966 DAİRE İÇİN 'ANAHTAR TESLİM TÖRENİ YAPILACAK Düzenlenecek törene ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Biz Şehitkamil Belediyesi olarak kentsel dönüşüm için kullandığımız...