26 / 04 / 2024

TOKİ Sincanda nerede konut yapacak

TOKİ Sincanda nerede konut yapacak

TOKİ ve Sincan Belediyesi, Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda çalışma yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzaladı

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri neresi? Ardıçlı TOKİ kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar kura sonuçları...

TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman?

Ev sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği TOKİ evleri, her sene binlerce konut yapıp sahiplerine teslim ediyor. Peki İstanbul’daki TOKİ evleri nerede yapılacak? TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen soruların cevapları...

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Taksitlerin 180 TL'den başladığı projede 632 adet daire bulunuyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin yapılmayacağı projede 2+1'ler için kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

2016 Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Toplamda 69 adet 2+1 konut için 74 başvuru, 473 adet 3+1 konut için 112 başvuru ve 67 adet 4+1 konut için 8 başvuru alındı. Peki 2016 Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Sincanda nerede konut yapacak Haberi

TOKİ Sincanda nerede konut yapacak

TOKİ ve Sincan Belediyesi, Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda çalışma yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzaladı.


Sincan Kültür Evi'nde gerçekleştirilen protokol törenine, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna katıldı.


Tuna, burada yaptığı konuşmada, Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde, altyapı ve imar çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve mahalle sakinlerinin ev sahibi olabilmeleri için gerekli fizibilite çalışmalarını yaptıklarını anımsattı.


"Bu çalışmalardan ve projeden biz belediye olarak en ufak bir rant beklemiyoruz" diyen Tuna, TOKİ yetkililerinin de kendileriyle aynı düşüncede olduğunu kaydetti.


Proje sonunda oluşacak menfaatin vatandaşlara yansıtılması noktasında TOKİ ile işbirliği yaptıklarını belirten Tuna, bu nedenle çalışmaların uzun sürdüğünü ifade etti.


Tuna, "Bu proje yaklaşık 2 milyar liralık çok büyük bir proje....