27 / 04 / 2024

TOKİ Sivas Gemerek başvurusu

TOKİ Sivas Gemerek başvurusu

Fiyatların 75 bin 827 TL'den başladığı projede 24 adet daire bulunuyor. İşte Sivas Gemerek TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Sivas Gemerek Konutları başvurusu!

Toplam 24 adet konutun satışta olduğu projedeki daireler açık satışa sunuldu. İşte TOKİ Sivas Gemerek Konutları başvurusu...

TOKİ Sivas Gemerek son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projedeki daireler açık satışa sunuldu. İşte TOKİ Sivas Gemerek son başvuru günü...

TOKİ Sivas Gemerek başvurusu!

Toplam 24 adet daireden oluşan projede fiyatlar 75 bin 827 TL'ye. İşte TOKİ Sivas Gemerek başvurusu...

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları bugün başladı!

Fiyatların 75 bin 827 TL'den başladığı projede 24 adet daire mevcut. TOKİ Sivas Gemerek başvuruları bugün başladı.

TOKİ Sivas Gemerek başvurusu yarın başlayacak!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede 24 adet daire satışta. TOKİ Sivas Gemerek başvurusu yarın başlayacak...

Sivas Gemerek TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Sivas Gemerek TOKİ Evleri başvuru işlemleri...

TOKİ Sivas Gemerek başvuru tarihleri!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede 24 adet daire satışta. İşte TOKİ Sivas Gemerek başvuru tarihleri...

TOKİ Sivas Gemerek başvurusu ne zaman başlayacak?

24 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Sivas Gemerek proejsinde başvuru dönemi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Sivas Gemerek başvurusu ne zaman başlayacak?

8 soruda TOKİ Sivas Gemerek detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gemerek 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gemerek 2022 ucuz konut projesinin detayları…

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları 2017!

TOKİ'nin Sivas Gemerek Toplu Konut Uygulaması projesindeki 13 konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Sivas Gemerek başvuruları 2017...

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Sivas Gemerek Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 13 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonucu!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle projesi kapsamında toplamda 40 adet konut bulunuyor. TOKİ Sivas Yenimahalle kura çekimi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle projesi kapsamında hayata geçirdiği 184 adet için kura heyecanı başladı. TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kurası yarın çekilecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede?

40 adet daireden meydana gelen TOKİ Sivas Yenimahalle projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekimi nerede?

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında hayata geçirilen daireler için kura çekimi gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede çekilir?

TOKİ tarafından Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında toplamda 40 adet daire yer alıyor. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede çekilir?

TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede çekilecek?

TOKİ'nin 40 konut olarak Sivas Yenimahalle'de hayata geçirdiği proje kapsamındaki daireler kurayla satılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle kurası nerede çekilecek?

TOKİ Sivas Yenimahalle kuraları ne zaman çekilecek?

40 adet konutun yer aldığı TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları 19 Eylül 2016 ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında alındı. Peki TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle kuraları ne zaman çekilecek?

Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli projesindeki daireler kurayla satılıyor. Peki Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kuraları detayları!

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli kuraları 10 Ekim 2016 tarihinde çekilecek. Projede 184 adet konut yer alıyor.

TOKİ Sivas Gemerek başvurusu Haberi

TOKİ Sivas Gemerek başvurusu

Konut tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplamda 24 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satış yöntemiyle satışta. 


Başvurular ilgili bankanın temerküz şubesi tarafından yürütülecek ve T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Temerküz şubesi Gemerek Şubesi olacak. 


Taksit ödemelerin 370 liradan başladığı projede ödeme planında 120 aydan 180 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.


Sivas Gemerek TOKİ son başvuru günü!

Ev fiyatlarının 75 bin 827 TL ile 147 bin 217 TL arasında değiştiği projede son başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.


Satış duyurusu için