28 / 03 / 2024

TOKİ Sivas Şarkışla yurt ihalesi

TOKİ Sivas Şarkışla yurt ihalesi

TOKİ Sivas Şarkışla 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 500 kişilik yurt yaptırıyor!

TOKİ Sivas Şarkışla 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 31 Mart'ta saat 14:30'da gerçekleşecek.

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Sivas'ta tersine göç için parsel dağıtılacak!

Sivas Şarkışla'da muhtar Rüstem Dağdeviren, bölgeyi yerleşim yeri haline getirerek, köye dönüşleri hızlandırmayı planlıyor.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Şarkışla öğrenci yurdu açıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen Şarkışla öğrenci yurdu hizmete açıldı. 

TOKİ Sivas Şarkışla kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas’ın Şarkışla İlçesi’nde hayata geçirdiği 253 konutun kura çekilişi yapıldı.

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Sivas Suşehri Ve Şarkışla'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Şarkışla'da TOKİ evleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafından Sivas Sarkışla'da hayata geçirilen evler, hak sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Sivas Şarkışla TOKİ 2. Etap başvuruları başladı!

Sivas-Şarkışla II. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 15 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Şarkışla başvuru tarihleri!

15 adet daireden meydana gelen TOKİ Sivas-Şarkışla 2. Etap projesindeki daireler açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla başvuru tarihleri...

TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru!

TOKİ'nin Sivas-Şarkışla 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla 2017 başvuru tarihleri...

TOKİ Sivas Şarkışla başvuruları 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 15 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Sivas Şarkışla başvuruları 2017...

Her şehrin planı, imar yönetmeliği ayrı ayrı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Her şehrin planı, imar yönetmeliği ayrı ayrı olacak. Sivas Şarkışla'nın imar planıyla İstanbul'unki bir olmaz. Bitlis'teki imar planı yönetmeliğiyle İstanbul bir olmaz. Doğru değil bunlar. Şimdi 6 aylık süreyi uzattık." dedi.

TOKİ Sivas Şarkışla yurt ihalesi Haberi

TOKİ Sivas Şarkışla yurt ihalesi

Sivas Şarkışla 500 Kişilik Yurt Binası ve Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası: 2015/24040  

1-İdarenin

a) Adresi: T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 02124954040 - 02124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 500 Kişilik Yurt ve Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde...