28 / 03 / 2024

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ'den bu ile 226 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

TOKİ’den Sivas Yıldızeli’ne 206 ucuz konut!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Yıldızeli projesi…

TOKİ, o ildeki ucuz konut başvurularını resmen başlattı! 933 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.  Peki TOKİ Sivas Yıldızeli fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ'den büyük fırsat! Taksitler 1.000 liradan bile az! Başvuru tarihleri belli oldu! Ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Yıldızeli projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den son dakika müjdesi! O ilde 280 bin TL'ye konut satacak! Aylık taksit bedelini duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Yıldızeli projesinde yer alan konutları satışa çıkarıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. İşte proje detayları...

TOKİ'den 1.000 TL'den az taksitle konut fırsatı! Ucuz konut bekleyenlere son dakika müjdesi geldi! Başvurular başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Yıldızeli projesi için başvuru dönemini başlatıyor. TOKİ Sivas Yıldızeli'nden 1.000 TL'den az taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

TOKİ Sivas Yıldızeli orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021!

TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Yıldızeli kura sonucu 14.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları Haberi

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde 58 adet konut yer alıyor. Konutların 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. Proje için son başvuru tarihi 3 Aralık olarak belirlendi.

Kura çekilişinin 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirileceği TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir grubu proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor. 

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 131 bin 15 TL, en yüksek konut bedeli 228 bin 251 TL olarak belirlendi. Projeden yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sivas Yıldızeli alt gelir grubu TOKİ projesinde en düşük peşinat bedeli 15 bin 721 TL, en yüksek peşinat bedeli...