24 / 04 / 2024

TOKİ'den büyük fırsat! Taksitler 1.000 liradan bile az! Başvuru tarihleri belli oldu! Ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

TOKİ'den büyük fırsat! Taksitler 1.000 liradan bile az! Başvuru tarihleri belli oldu! Ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Yıldızeli projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...



2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesi için başvuru tarihleri belli oldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Sivas Yıldızeli TOKİ Konutları için başvurular 1 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak ve 8 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek. 

TOKİ den büyük fırsat! Taksitler 1.000 liradan bile az! Başvuru tarihleri belli oldu! Ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı Yıldızeli TOKİ projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. Proje kapsamında yer alan konutların kura çekimi 22 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak.

Yine TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Sivas Yıldızeli TOKİ'de 2 oda 1 salon 24 adet konut mevcut. Projedeki konutlar için ödenecek peşinat oranı yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendi.


Geri Dön