26 / 04 / 2024

sivas toki başvuruları başladı mı

sivas toki başvuruları başladı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Yıldızeli projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas 2019 başvuruları!

TOKİ Sivas 2019 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Sivas Koyulhisar başvuruları!

TOKİ Sivas 50 bin konut Sivas Koyulhisar başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Sivas Koyulhisar başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Koyulhisar projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Sivas Yenimahalle Orta Gelir başvuruları sona eriyor!

3 oda 1 salon dairelerin bulunduğu TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları bugün itibariyle sona eriyor.

Sivas Yenimahalle Orta Gelir TOKİ başvuruları başladı!

3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Sivas Yenimahalle projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Sivas Zara başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sivas Zara projesinde yer alan 13 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları 2017!

TOKİ'nin Sivas Gemerek Toplu Konut Uygulaması projesindeki 13 konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Sivas Gemerek başvuruları 2017...

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları ne zaman bitiyor?

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 40 adet daire satışta. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları başladı!

TOKİ'nin Sivas Gemerek'te hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 24 adet konut kurasız olarak açık satışta. TOKİ Sivas Gemerek başvuruları başladı..

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları bugün başladı!

Fiyatların 75 bin 827 TL'den başladığı projede 24 adet daire mevcut. TOKİ Sivas Gemerek başvuruları bugün başladı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Sivas İmranlı başvuruları bugün başladı!

TOKİ tarafından Sivas İmranlı'da hayata geçirilen 6 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Sivas İmranlı başvuruları bugün başladı.

sivas toki başvuruları başladı mı Haberi

sivas toki başvuruları başladı mı

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesi için başvuru tarihleri belli oldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Sivas Yıldızeli TOKİ Konutları için başvurular 1 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak ve 8 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek. 

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı Yıldızeli TOKİ projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. Proje kapsamında yer alan konutların kura çekimi 22 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak.

Yine TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Sivas Yıldızeli TOKİ'de 2 oda 1 salon 24 adet konut mevcut. Projedeki konutlar için ödenecek peşinat oranı yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendi.

TOKİ Sivas Yıldızeli sözleşme tarihleri 2022

-Asil...