24 / 04 / 2024

TOKİ sokak hayvanlarına yuva

TOKİ sokak hayvanlarına yuva

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

TOKİ iki ildeki toplam 1.563 konutu ay sonunda teslim edecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Elazığ ve Osmaniye'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşasına başlanan inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Vali Toraman, inşası devam eden deprem konutlarına ilişkin incelemelerde bulundu!

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen kentte, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapımına başlanan konutlara yönelik incelemelerde bulundu.

TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor! Vatandaştan talep yağıyor...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor. Vatandaştan talep yağıyor...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Ucuz fiyata ev almak isteyenlere TOKİ piyangosu 6 il tek tek açıklandı! Ayda 2.581 TL'den başlayan taksitle ev satılıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) duyurdu. 6 ile piyango vurdu. TOKİ peş peşe duyurdu. Ayda 2.581 TL taksit ödeyerek ev sahibi olabileceksiniz. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ indirim bombasını patlattı: Yüzde 25 indirim için başvurular 21 Eylül'de başlıyor! İşte başvuru şartları...

TOKİ indirim kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu. Bakan Özhaseki, 2022 yılı Haziran ayının sonuna kadar başlamış olanların, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabileceklerini söyledi. İşte kampanyanın detayları...

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

2023 TOKİ arsa kura çekilişinde hak kazananlar! TOKİ arsa başvurusu kabul edilenler belli oldu! İşte detaylar!

TOKİ arsa kurasına hak kazanan kişilerin isim listesi açıklandı. İşte merakla beklenen TOKİ arsa kurasında ismi çıkanlar!

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

İnsanlar yıllardır kasaplardan bedava kemik alıyordu. Sokak hayvanlarına verilen kemikler de artık kasaplarda ücretli olarak satılmaya başladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

TOKİ başvurumun kabul edildiğini nasıl anlarım?

TOKİ başvurularına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de “TOKİ başvurumun kabul edildiğini nasıl anlarım?” sorusudur. İşte detaylar!

TOKİ sokak hayvanlarına yuva Haberi

TOKİ sokak hayvanlarına yuva

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında çalışmaları başlatan Kaymakam Yunus Emre Vural, Sivrice merkezli 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra depremzedelere yönelik TOKİ tarafından yapımına başlanan konutların inşaat faaliyetleri sonucunda açığa çıkan atık ahşap malzemelerin sokak hayvanları için yuvaya çevrilebilebileceini belirtti. 

Kaymakamlıkça TOKİ inşaatlarından toplanan atık malzemeler, Öğretmenevi bahçesinde kurulan atölye alanında usta ellerde işlenerek Hazar Gölü çevresindeki kedi, köpek ve kuşlar için sıcak yuva haline geliyor. 

Eşsiz doğası ve manzarasıyla dikkat çeken Hazar...