28 / 03 / 2024

toki sosyal konu

toki sosyal konu

Tarihin en büyük sosyal konut projesi için geri sayım devam ediyor. TOKİ sosyal konut projesi arsa satışları başladı mı, ne zam başlayacak? TOKİ 81 ile sosyal konut projesi için başvuru tarihi açıklandı, başvuru başladı mı? Kira öder gibi ev sahibi olmak için ayrıntılar...

TOKİ 100 bin sosyal konut yapacak! TOKİ sosyal konut başvurusu başladı mı? 2022 TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman?

Bakan Murat Kurum, 100 bin yeni sosyal konutun müjdesini verdi! Peki, 2022 yılı TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı?

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte TOKİ kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? İşte TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Şubat 2023 il il TOKİ kura takviminde son dakika! Kuralar ne zaman?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kuraları ile ilgili  bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Şubat 2023 il il TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

toki sosyal konu Haberi

toki sosyal konu

TOKİ sosyal konut projesi arsa satışları başladı mı, ne zam başlayacak? TOKİ 81 ile sosyal konut projesi için başvuru tarihi açıklandı, başvuru başladı mı? Tarihin en büyük sosyal konut projesi için geri sayım devam ediyor. Dar gelirli aileler başta olmak üzere şehit yakınları ile gazilerin yanında yeni evlenmiş gençler sosyal konut projesi ile kira öder gibi ev sahibi olabilecek.

Peki sosyal konut projesi arsaları nerede satışa sunulacak? Sosyal konut proje arsa satışı nerede yapılıyor? İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Tekirdağ TOKİ sosyal konut projeleri nerede yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlattıklarını, projeyle alakalı hazırlıkların bitmek üzere olduğunu açıklayarak, "Vatandaşlarımızı kira öder gibi taksitlerle, yerel ve yatay mimari anlayışına göre inşa edilmiş konut projeleriyle ev...