28 / 03 / 2024

toki sosyal konut kurası ne zaman

toki sosyal konut kurası ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2020 yılında yapacağı 100 bin sosyal konut için kura tarihi belli oldu....

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte TOKİ kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? İşte TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Şubat 2023 il il TOKİ kura takviminde son dakika! Kuralar ne zaman?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kuraları ile ilgili  bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ sosyal konut kura tarihleri açıklandı mı? Şubat 2023 il il TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

TOKİ kura çekimi! TOKİ Sosyal konut üçüncü etap kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin kuraları il il açıklandı ve  TOKİ sosyal konut kura çekiminde ikinci etap bugün tamamlandı. TOKİ üçüncü etap kuraları için de tarih belli oldu.

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ödeme planı açıklandı mı? TOKİ sosyal konut, arsa ve işyeri örnek ödeme planı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak isimlendirilen TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi’nin ödeme planı belli oldu. İşte detaylar…

TOKİ sosyal konut projelerine 7.2 milyon kişi başvurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal konut projesiyle ilgili yaptığı açıklamada projelere şimdiye kadar 7,2 milyon kişinin başvurduğu söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı! TOKİ sosyal konut başvurularınız iptal olabilir! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer alan konulardan biridir. 81 ilde hayata geçecek olan sosyal konut başvuruları hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı!

toki sosyal konut kurası ne zaman Haberi

toki sosyal konut kurası ne zaman

Toplu Konut İdaresi ve Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin kişiyi kira öder gibi ev sahibi yapmayı planladığı sosyal konut projesinde başvurular sona erdi. 16 Aralık'ta başlayan başvuru süreci rekor sayıyla tamamlandı. Projeye tam 1 milyon 137 bin 982 kişi başvurdu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 100 bin sosyal konut için kura tarihini açıkladı. Bakanlık, kuraların şubat ayında çekileceğini duyurdu.

1,5 yılda teslim edilecek

81 şehirde inşa edilecek TOKİ 100 bin sosyal konut projesinin 1,5 yılda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projenin tamamlanmasının ardından yeniden 100 bin konut için çalışmalar başlatılacak. Kura sonunda hak kazanamayan vatandaşların ödedikleri başvuru ücreti ise geri ödenecek.

894 lira taksitle

Ucuz toplu konut projeleri kapsamında yeni konutlar inşa edecek olan TOKİ, bu konutları aylık 894...