27 / 04 / 2024

toki stadları

toki stadları

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

Ortadoğu'dan Türkiye'nin statlarına ilgi!

TOKİ Başkanı Turan, Türkiye'de 4 yılda 19 stadyum inşa ettiklerini belirterek, "Tecrübemiz özellikle Ortadoğu ülkelerinden görünüyor. Ortadoğu ülkelerinden temsilciler inşaatlarımızı geziyor." dedi.

Türkiye'deki stadyum yatırımları birçok ilde sona yaklaştı!

Türkiye'de 1.5 milyar TL'lik yatırım tutarı bulunan statların 11'ini TOKİ yapıyor. İzmir, Diyarbakır, Batman, Edirne, Hatay ve Elazığ statlarının ise projelendirme çalışmaları devam ediyor.

Aziz Kocaoğlu TOKİ'nin İzmir'de yaptığı stadları değerlendirdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TOKİ tarafından İzmir'e yapılması planlanan iki statla ilgili, "Seçim öncesi, 'stat yapıyorum' anlayışı var. Biz de haklı olarak karşı çıkacağız. Bizim adımız 'istemezükçü' olacak" dedi...

Stadyum işçileri çalışmayı durdurdu!

ESKİŞEHİR' de Toplu Konut İdresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yapımına başlanan 33 bin kişilik stadyum inşaatında çalışan işçiler üç aydır maaşlarını alamayınca çalışmaları durdurdu

TOKİ 20 stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu inşa edecek!

Ahmet Haluk Karabel, spor tarihinin en kapsamlı yatırımlarının gerçekleştirildiğini söyledi, Karabel TOKİ'nin 20 stat ile 10 bin kişilik kapalı spor salonunu Türk sporunun hizmetine sunacağını da sözlerine ekledi...

Toki Kayabaşı 19.bölge son başvuru günü!

Toki Kayabaşı 19.bölge son başvuru günü 30 Nisan 2015. TOKİ Kayabaşı 19.bölge satış listesi 107 bin 800 TL ile 398 bin 458 TL arasında değişiyor...

Toki Kayabaşı 18.bölge son başvuru tarihi!

Toki Kayabaşı 18.bölge 1. ve 2. etapta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Toki Kayabaşı 18.bölge kura çekilişi 6 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2. etap kura çekilişi gerçekleşti!

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 2. Etap TOKI evlerinin kura çekimi yapıldı. İnşaatına geçen yıl mart ayında başlanan TOKI konutlarından ev alanlar aylık 335 ile 607 lira arasında taksit ödeyecek.

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu guruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ konut başvuru şartlarını ve başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut kurayla satılıyor. Peki Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap toki kura çekilişi nerede?

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

toki stadları Haberi

toki stadları


2016 yılının en iyi stadyumlarını seçmek için yapılan uluslararası oylamaya Türkiye’den dört tesis katıldı. TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.Beşiktaş Vodafone Arena halk oylamasında birinci, uzman jüri oyalamasında ise dünyanın en iyi ikinci stadı seçildi. 



Tüm dünyadan en dikkat çekici stadyumların, “en iyi olmak” için katıldığı, stadiumdb.com internet sitesi tarafından düzenlenen oylamanın sonuçları açıklandı. Üçü TOKİ tarafından inşa edilen, Türkiye’den dört adet stadyumun katıldığı oylama, halk ve jüri oyu olmak üzere iki kategoride düzenlendi. 2017 yılında yedinci kez düzenlenen “2016 Yılının Stadyumu” oylamasında, Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena ile Vodafone Arena yer aldı.


 İLK 10’DA ÜÇ STADYUM


31 Ocak -7 Mart 2017 tarihleri...