25 / 04 / 2024

toki suşehri 2017

toki suşehri 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 460 konutun ihalesi yapıldı.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

Yeşilyaka Su Mesa Nurol fiyat listesi 2017!

Yeşilyaka Su Mesa Nurol fiyat listesi 2017 kapsamında fiyatlar 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor...

Yeşilyaka Su Villaları Aralık 2017 fiyat listesi!

Yeşilyaka Su Villaları Aralık 2017 fiyat listesi 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Su Villaları için kişiye özel ödeme planı oluşturulabiliyor...

Mesa Nurol Yeşilyaka Su yeni villa fiyatları 2017!

Büyükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile dikkat çeken Yeşilyaka Su projesinde ön talepler toplanıyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. İşte Mesa Nurol Yeşilyaka Su yeni villa fiyatları 2017..

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği tam metni 2017!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, 27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmelik kapsamında yeni inşa edilecek binalarda yapılması gereken su yalıtımı esasları belirlendi.. 

TOKİ Kayaşehir 2017 kuraları çekildi!

TOKİ'nin Kayaşehir'de kura yöntemiyle satışa çıkardığı 1.892 konutun kura çekilişi gerçekleşti. İşte isim isim kura listesi...

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste!

1.892 konuttan meydana gelen TOKİ Kayaşehir'de anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. İşte Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste...

toki suşehri 2017 Haberi

toki suşehri 2017



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas, Suşehri İlçesi 2. Etap’ta inşa edilecek 460 adet konutun ihalesi yapıldı. 17 Ağustos 2017, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.


Yöresel mimari konseptli projede yükseklikleri zemin+3 olan konutların 298’i 2 oda 1 salon ve 162’si ise 3 oda 1 salon planında tasarlandı.


TOKİ, her kentin kendi mimarisine, kültürüne, değerlerine, coğrafi özelliklerine uygun yaşam alanları oluşturulmasına öncelik veriyor. Kentsel tasarımı, yerel mimari doku, mahalle kültürü ve yatay mimari anlayışıyla gerçekleştiriyor.


Bu çerçevede Suşehri için yöresel mimarinin modern çizgilerle şekillendirildiği bir proje hazırlanarak konut cephelerinde yöreye özgü taş kaplamalar, taş söveler, dekoratif pencereler...