27 / 04 / 2024

toki taraklı kura çekilişi ne zaman

toki taraklı kura çekilişi ne zaman

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkiinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi!

Toki ile Niğde Çamardı Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen 212 konut için kuralar çekildi. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi...

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli kura!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlanan projede toplamda 500 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ Emekli kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi!

Başvuru döneminin dün bittiği TOKİ Adana Sarıçam Buruk projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihi belirlendi.

Tekirdağ Sultanköy TOKİ Konutları kura çekimi!

Tekirdağ Sultanköy TOKİ Konutları kura çekimi 15 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek. Toplamda 232 adet konut için çekilecek olan kura, noter huzurunda yapılacak.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ emekli kura çekimi bugün yapılacak. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade avantajı sunan projede 233,20 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Balıkesir Edincik TOKİ emekli kura çekiliş yeri!

Balıkesir Edincik TOKİ emekli kura çekiliş yeri açıklandı. Peşinat olarak minimum 8 bin 395 TL kabul edilen projede toplamda 33 adet konut satışa çıkarılıyor.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu henüz açıklanmadı. Bugün saat 13.00'de kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekiliş sonuçları!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. Peşinat olarak minimum 9 bin 760 TL alınan projede aylık taksitler 285 TL'den başlangıç gösteriyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) “Emekliye İkinci Bahar Projesi” kapsamında, Şanlıurfa’nın Akabe Mahallesi’nde inşa edilecek 2+1 olarak tasarlanan 304 konut için kura çekilişi yapıldı.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekimi!

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekimi kapsamında 31 adet konut satışa çıkarılacak. Başvuru işlemleri sona eren projede 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

toki taraklı kura çekilişi ne zaman Haberi

toki taraklı kura çekilişi ne zaman

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkiinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı. 


Taraklı Belediyesi Düğün Salonunda Taraklı Noteri denetiminde 70 adet 2+1 konut için başvuran 45 vatandaş ve 26 adet 3+1 konut için başvuran 15 vatandaş için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi öncesi konuşan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, "Bugün sizler için oldukça önemli bir gün. Bundan bir süre önce sizlerin ilk ödemelere başladığınız günden bugüne kadar belli bir süre geçti. Bu süre sonunda başvuru yapan arkadaşımızın, kardeşimizin evlerini biraz sonra kura ile belirleyeceğiz. İnsanın kendi evinin olması çok güzel bir şey, inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerinizde oturursunuz. Yetkililerden bize verilen bilgilere göre konutlar kısa bir süre içerisinde...