25 / 04 / 2024

toki tatil yöresi projeleri

toki tatil yöresi projeleri

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini için acele kamulaştırma!

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Turizm sektörü devre tatil yöntemini gündeme getirdi!

Clup Flipper’ın patronu Bayer, devre tatil satışının yatırımcının elini rahatlatacağını belirterek, “Yatırım karşılığını 3 yılda alır. % 25 doluluğu da garantiler” dedi.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla 1. Etap kura çekilişi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla 1. Etap kura çekilişi bugün gerçekleşiyor. Toplamda 354 adet konut için hak sahiplerinin belli olacağı proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

TOKİ şikayetlerinin yüzde 89'u sonuçlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı,TOKİ'ye gelen şikayetlerin 48 bin 36’sı (yüzde 89) sonuçlandırıldığını, kalan 5 bin 994’ünün (yüzde 11) sonuçlandırılması ile ilgili çalışmalar devam ettiğini belirtti.

Kütahya TOKİ İnköy kura çekilişleri emekli!

Kütahya TOKİ İnköy kura çekilişleri emekli kategorisinde gerçekleşecek. Ödeme seçenekleri arasında 240 aya kadar vade fırsatı sağlanan projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kütahya TOKİ İnköy emekli kura çekilişi!

Kütahya TOKİ İnköy emekli kura çekilişi ile 300 adet konut için hak sahipleri belli olacak. Projede satılık daire fiyatları 80 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kütahya TOKİ İnköy Emekli Konutları kura çekimi!

Kütahya TOKİ İnköy Emekli Konutları kura çekimi kapsamında 300 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 80 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ 13 yılda 700 bin konut üretti!

TOKİ Başkanı Turan: "Son 13 yılda sektöre yaklaşık 120 milyar liralık kaynak aktardık. Bu dönemde üretilen konutların yüzde 8,5'i TOKİ tarafından inşa edildi" dedi.

TOKİ 2015 yılında kaç konut sattı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2015 yılı içinde satış rakamlarını ve başvuru sayılarını yayınladı. TOKİ'nin en çok satış yaptığı ay Temmuz, en çok başvuru aldığı ay ise Nisan ayı oldu.

TOKİ Bozüyük'te son konut satış tarihi 31 Aralık!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.'inci etap TOKİ konutlarının satışı devam ediyor.

TOKİ bu yılı 44 bin konutla tamamlayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, bu yılı 44,000 konut ile tamamlayacak olan TOKİ'nin gelecek yıl 60,000 konut ihale ve inşa etmeyi planladığını söyledi.

TOKİ emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan: Şu anda bir 'seferberlik' gibi çalışıyoruz. Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi.

toki tatil yöresi projeleri Haberi

toki tatil yöresi projeleri

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan TOKİ 2022 sosyal konut projeleri milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürdü.  Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları da her geçen gün daha da netleşiyor. 

Başvuruların 14 Eylül tarihinde başladığı projeler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 olarak belirlendi.

TOKİ'DEN TATİL YÖRELERİNE 16 BİN 297 KONUT

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri kapsamında Ege ve Akdeniz kıyılarındaki 7 ilde toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Projelerde toplam 16 bin 297 konut yer alacak.

İzmir'in sahil ilçelerinde 6 bin 650 konut inşa edilecek

TOKİ, İzmir'in denize kıyısı olan ilçelerinde 8 projede toplam 6 bin 650 adet yeni konut inşa edecek. Projeler kapsamında Aliağa'da 1.000, Dikili'de 1.000, Güzelbahçe'de 750, Karaburun'da 100, Menemen'de 1.000, İzmir Merkez'de...