25 / 04 / 2024

toki tekirdağ projesi 2022

toki tekirdağ projesi 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesiyle 760 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin Tekirdağ projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi 2022 detayları...

TOKİ Tekirdağ projesi için beklenen o tarih geldi! 570 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 570 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesi için düğmeye bastı. Körfez TOKİ projesinin ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Burdur projesi için düğmeye bastı! Sadece o ilçeye 133 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur projesi için start verdi. Projeyle sadece tek bir ilçeye 133 yeni konut geliyor...

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bolu projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 139 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için tarih açıklandı. İşte 139 konutluk TOKİ Bolu projesi detayları...

TOKİ Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutun ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Denizli projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 159 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli projesi için ihale tarihini açıkladı. TOKİ Denizli projesinde toplam 159 konut yer alacak.

TOKİ Ardahan projesi için düğmeye bastı! 384 yeni konut geliyor!

81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini dün itibarıyla sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan projesi için ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Ardahan projesinde toplam 384 adet konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihale tarihini açıkladı. 158 konutluk Erzincan projesi, 6 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Manisa projesi için resmen düğmeye bastı! O ilçeye 150 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesi için resmen düğmeye bastı. TOKİ'nin Manisa 2022 projesinde 150 konut yer alacak. 

TOKİ’den Tekirdağ Çorlu’da 570 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ Yozgat projesi için beklenen gün geldi! 104 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 104 konut ve 6 dükkan yer alacak.

toki tekirdağ projesi 2022 Haberi

toki tekirdağ projesi 2022

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ projesi için start verdi.

TOKİ'nin merakla beklenen Tekirdağ projesi, Çorlu ilçesinde hayata geçirilecek. Projede 760 adet konut yer alacak.

İhale tarihi açıklanan TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi, Kemalettin Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede konutların yanı sıra 35 adet dükkan ve 1 adet ticaret merkezine de yer verilecek.

Tekirdağlıların yüzünü güldüren TOKİ Çorlu projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Dar gelirli vatandaşları düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ'nin Çorlu projesinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

İşte TOKİ'nin resmi internet sitesinde yayınladığı o ihale ilanı...

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/269976 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE...