07 / 05 / 2024

toki teslim programı

toki teslim programı

TOKİ tarafından 12 ilde inşası tamamlanan 6 bin 159 konut, 2019 yılının Ekim ayında hak sahiplerine teslim edildi....

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

İzmir TOKİ kura programı! İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? İşte İzmir TOKİ Şubat takvimi!

İzmir TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte İzmir TOKİ kura tarihlerine dair detaylar!

KİPTAŞ Yeşilce Aydos'ta teslimler başlıyor!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde teslimler başlıyor. İşte KİPTAŞ Yeşilce Aydos teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda daire teslimleri başlıyor!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda tamamlanan daireler 6 Ağustos 2018 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde teslim edilecek...

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Gaziosmanpaşa’ya gençlik merkezi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziosmanpaşa’da katıldığı ‘’Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi ‘’ başarı sertifikası teslim programında ilçe gençlerini spora teşvik etmek amacıyla bir Gençlik ve Spor Merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap teslimleri bugün!

Konut teslim programının açıklandığı projede 143 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Samsun Ladik 2. Etap teslimleri bugün başlıyor...

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap teslimleri başlıyor!

Toplamda 143 adet dairenin teslimlerin başladığı projede konut teslim programı da açıklandı. Samsun Ladik 2. Etap teslimleri başlıyor...

TOKİ Karaman Başyayla'da konutlar teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı Finansman Daimi Başkanlığı Karaman Başyayla Toplu Konut Projesi Teslim Programı kapsamında Karaman'ın Başyayla ilçesinde tamamlanan 48 TOKİ konutu sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

TOKİ Zile 2. etap teslim ediliyor!

Tokat Zile 2. Etap Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Zile Belediyesi'nce konut alıcısı temin edilen 332 adet konutun teslim işlemleri,01 Şubat – 09 Şubat 2016 tarihleri arasında Ek’te yer alan program dahilinde, gerçekleştirilecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

toki teslim programı Haberi

toki teslim programı

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye'de 81 ilde dar ve orta gelirli vatandaşlar için konut üretimine devam ediyor ve kurum bu kapsamda 2019 yılı Ekim ayında inşasını tamamladığı 6 bin 159 konutu hak sahiplerine teslim etti.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre, TOKİ bir taraftan 67 ilde 140 projeyle hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konut kapsamında ihaleler yapılıyor ve diğer taraftan da konutların yapım ve teslimine devam ediyor.

TOKİ konut üretiminde yatay mimariyi esas alıyor. TOKİ, tabiatla bütünleşen, aile, mahalle ve komşuluk kültürünü ihya eden örnek yerleşim alanları hayata geçiriyor.

Bu kapsamda, aralarında Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum ve Konya'nın olduğu 12 ilde inşası tamamlanan 6 bin 159 konut, 2019 yılı Ekim ayında hak sahiplerine teslim edildi.

Terör...