28 / 03 / 2024

toki toplam konut sayısı Ahmet Şahin

toki toplam konut sayısı Ahmet Şahin

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, "2013 yılı aralık ayı başı itibariyle 610 bin konut rakamına ulaşılmıştır. Ayrıca 220 bin konut da planlama aşamasına getirilmiştir" dedi...

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

Toplam konut kredisi borçları ile takibe alınanlar mecliste!

Türkiye'de iller bazında toplam konut kredisi borçları ile takibe alınanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Toplam konut alanı nedir?

Vatandaşların en çok merak ettiği soru haline gelen ''toplam konut alanı ne demek'' sizler için araştırıldı. Konu ile ilgili olarak Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği’nde yayınlanan açıklamalar şu şekilde....

TOKİ 2023'e kadar 1.2 milyon konut üretecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye’nin geçtiğimiz 33 yıl boyunca katettiği mesafelerin konut üretiminde de gerçekleştiğini söyleyerek “2023 yılında toplam konut üretimimiz 1.2 milyon adede ulaşacak” dedi.

Kastamonu Taşköprü TOKİ 310 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Malatya Battalgazi TOKİ 72 konut ihalesi yarın!

TOKİ Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2. Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi bugün!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek..

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi bugün!

Samsun İli İlkadım İlçesi Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi İhalesi bugün gerçekleşecek.

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Samsun İli İlkadım İlçesi Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yarın ihale edilecek..

toki toplam konut sayısı Ahmet Şahin Haberi

toki toplam konut sayısı Ahmet Şahin

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, "2013 yılı aralık ayı başı itibariyle 610 bin konut rakamına ulaşılmıştır. Ayrıca 220 bin konut da planlama aşamasına getirilmiştir". Şahin, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) düzenlediği "Gayrimenkul Zirvesi"nde TOKİ'nin çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Şahin, kurumun son dönemde ciddi atılım içerisinde olduğunu belirterek, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. 


TOKİ'nin önemli bir dönüşüm süreci içerisinde girdiğine işaret eden Şahin, "TOKİ Başkanlığı'nda 'Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği' başlatılmış ve 500 bin konut üretilmesi hedeflenmiştir. Bu hedefe ulaşmak için TOKİ öncelikle, kurumsal, hukuki, mali ve insan kaynaklan yönünden hazır hale getirilmiştir. 

Bu anlamda 25 ayrı kanuni düzenleme yapılmış, TOKİ hem mali yönden hem de hızlı iş yapabilme ve organize olabilme açısından yeniden yapılandırılmıştır. 


Toplu...