24 / 04 / 2024

toki trabzon kentsel dönüşüm projesi

toki trabzon kentsel dönüşüm projesi

Toplu Konut İdaresi tarafından Yomra Kaşüstü'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kuzey tarafından yapılarak satışa sunulan 150 konuttan almak için başvuruda bulunabilecekler. Kura çekilişi 11 Kasım'da...

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Tonya 176 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli, Tonya İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 176 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Trabzon Tonya 176 konut ihalesi yarın! 

Trabzon İli, Tonya İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 176 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi yarın!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon 85 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Çaykara 84 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 84 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Araklı'da kademeli kentsel dönüşüme başlayacak!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran'da meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de kaybolduğu selin ardından devlet, vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor...

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki trabzon kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki trabzon kentsel dönüşüm projesi

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında hak sahihi olan vatandaşlar Toplu Konut İdaresi tarafından Yomra Kaşüstü'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kuzey tarafından yapılarak satışa sunulan 150 konuttan almak için başvuruda bulunabilecekler. Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hak sahibi olup, konut almamış vatandaşların başvuruları kabul edileceği bildirirken, bu imkandan yararlanmak isteyen hak sahipleri 7 Kasım Cuma günü mesai saati bitimine kadar Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Biriminde başvuruda bulunabilecek. Başvuru şartları uyanlar için 11 Kasım Salı günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde kura çekimi yapılacak. 


Karadenizden Güne...