28 / 03 / 2024

toki trabzon konutları başvuru

toki trabzon konutları başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Trabzon Yomra Kaşüstü Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 104 adet konut için başvuru dönemi 6 Mart 2013 tarihinde sona eriyor...

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

TOKİ Trabzon Afet Konutları projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Afet Konutları projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları 21 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan konutlar için başvurular 21 Şubat tarihinde başlıyor.

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 2020 kura çekilişi 4 Mayıs'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Şalpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00'da çekilecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 2019 başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü projesinde yer alan konutlar için başvurular 29 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Trabzon Maçka kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede toplam 150 adet konut bulunuyor.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Trabzon Maçka başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Maçka projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Trabzon Yomra başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan tarihi itibariyle sona eriyor.

TOKİ Trabzon Yenicuma'da sözleşme dönemi başlıyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

toki trabzon konutları başvuru Haberi

toki trabzon konutları başvuru

TOKİ Trabzon Yomra Kaşüstü Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 104 adet konut, kura yöntemiyle satışa sunuluyor. 18 Şubat'ta başlayan başvuru dönemi, 6 Mart 2013 tarihinde sona eren projede, kuralar 11 Mart 2013 tarihinde çekilecek.


TOKİ Trabzon Yomra Kaşüstü Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan konutların alanı; 117,05 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. 3+1 dairelerin fiyatları 78 bin 199 TL ile 98 bin 578 TL olarak belirlendi. Yüzde 10, 15 ve 25 peşinat verilen konutlar için 96, 108 ve 120 ay  vade imkanı sağlanıyor. Konutların en düşük başlangıç taksiti 488,74 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 924,17 TL olarak belirlendi.


TOKİ Trabzon  Yomra Kaşüstü'nde, anahtar teslimi öncesinde KDV Kanunu uyarınca, yüzde 1 KDV bedeli alıcılar tarafından ödenecektir.  


Detaylı bilgi için