29 / 03 / 2024

TOKİ Trabzon kuraları

TOKİ Trabzon kuraları

Toplu Konut İdaresi tarafından Yomra Kaşüstü'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kuzey tarafından yapılarak satışa sunulan 150 konuttan almak için başvuruda bulunabilecekler. Kura çekilişi 11 Kasım'da...

TOKİ Trabzon 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon projesinde yer alan 480 adet konutun kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları yarın son!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde toplam 46 adet konutu ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuyor. Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde hizmet alım işi ihalesi 28 Temmuz'da

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme,uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 28 Temmuz 2015 tarihinde 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat 390 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat başvuruları bugün başladı.

TOKİ Trabzon Akçaabat başvuru dönemi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat 390 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos 46 konut başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos Evleri Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Zağnos 46 konut başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor. Başvurular 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. Peki TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara'da hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Trabzon Çaykara'da kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 22 Haziran 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Dernekpazarı 28 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon ili Dernekpazarı ilçesi Zincirlitaş Köyü Merkez Mahallesi'nde 28 adet afet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 3 Haziran 2015 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Zağnos son başvuru tarihi!

Başvuru dönemi bugün başlayan TOKİ Trabzon Zağnos'ta 54 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede 17 bin 433 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Trabzon Zağnos son başvuru tarihi...

TOKİ Trabzon kuraları Haberi

TOKİ Trabzon kuraları

TRABZON Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında hak sahihi olan vatandaşlar Toplu Konut İdaresi tarafından Yomra Kaşüstü'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kuzey tarafından yapılarak satışa sunulan 150 konuttan almak için başvuruda bulunabilecekler. Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hak sahibi olup, konut almamış vatandaşların başvuruları kabul edileceği bildirirken, bu imkandan yararlanmak isteyen hak sahipleri 7 Kasım Cuma günü mesai saati bitimine kadar Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Biriminde başvuruda bulunabilecek. Başvuru şartları uyanlar için 11 Kasım Salı günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde kura çekimi yapılacak. 


Karadenizden Güne...