20 / 04 / 2024

toki trabzon of alt gelir grubu engelli kategorisi başvuru dönemi

toki trabzon of alt gelir grubu engelli kategorisi başvuru dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Trabzon Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut yalnızca engelli kategorisinde satılıyor. Konutlar için başvuru dönemi 22 Mart'ta sona eriyor...

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 yeni konut geliyor! İhalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Of projesi 2 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Of projesinde 99 konut yer alıyor.

TOKİ'den Trabzon Of'a 99 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Of projesiyle 99 yeni konut inşa edecek. İşte Of TOKİ projesi ile ilgili detaylar..

TOKİ Trabzon Of 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Of 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Of projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Of 2022 sosyal konut projesi...

Herkes bekliyordu! TOKİ Trabzon Of projesi için o gün geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Trabzon projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis ye alacak.

TOKİ, Trabzon Of projesinin tarihini açıkladı! TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Of projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Trabzon projesiyle 94 adet iş yeri ve 27 adet ofis inşa edilecek.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

TOKi'den Trabzon Of'a 30 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki trabzon of alt gelir grubu engelli kategorisi başvuru dönemi Haberi

toki trabzon of alt gelir grubu engelli kategorisi başvuru dönemi

TOKİ Trabzon Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut yalnızca engelli kategorisinde kura yöntemiyle satılıyor. Konutlar için başvuru dönemi 18 Mart tarihinde başladı. Başvuru 22 Mart 2013 tarihinde sona eriyor. 


TOKİ Trabzon Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 74,74 metrekare 2+1 konutlar için yüzde 10 peşinat veriliyor. 180 ay vade yapılan konutlar 61 bin 630 TL ile 66 bin 764 TL arasında fiyatlarla satılıyor.


Detaylı bilgi için