26 / 04 / 2024

toki uğurludağ

toki uğurludağ

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca'ya Mayıs ayı sonunda yaptığı konut başvurusu onaylandı. 98 konut için 29 Haziran Pazartesi itibariyle talep toplanmaya başlanacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerindeki dairelerin ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Uğurludağ 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Karahallı alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste!

TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak kura sonuçları isim isim tam liste ve TOKİ Uşak kura sonucu listesi...

TOKİ Uşak kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Uşak 100 bin konut kuraları yarın çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak 2020 projesinde yer alan konutların hak sahipleri yarın açıklanacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonucu 2020...

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları!

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Uşak Merkez 2020  fiyatları ne kadar?

toki uğurludağ Haberi

toki uğurludağ

AKP Çorum Milletvekili Salim Uslu'yu makamında ziyaret ederek yeniden seçilmesi nedeniyle kutlayan Belediye Başkanı Torun, TOKİ'den talep etlikleri konutlara onay verildiğini belirterek 29 Haziran günü talep toplanmasına başlanacağını dile getirdi. 


İhtiyacı olan ve talepte bulunan bütün ilçelerin toplum konut ihtiyacını karşılamaya devam ettiklerini söyleyen Çorum Milletvekili Uslu da, "Uğurludağ ilçemizde 98 konut için 29 Haziran Pazartesi itibariyle talep toplanmaya başlıyor. Belediye Başkanımızın gayret ve çabaları, hemşehrimiz Ayhan Karaca'nın katkıları ve bizlerin de desteğiyle daha 1 ay önce dosyası teslim edilen TOKİ projemizin ikinci aşaması başlatılmış oluyor Vaat değil hizmetlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimlerde verilen siyasi mesajı doğru okumak gerekir. 


Önümüzdeki süreçte siyasi partiler sorumlu ve soğukkanlı davranarak ülke çıkarlarını, milletin menfaatlerini ön planda tutmaları gerekiyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Çorum'da da başlatılan...