28 / 03 / 2024

TOKİ Uğurludağ'da 98 konut için talep toplamaya başlayacak!

TOKİ Uğurludağ'da 98 konut için talep toplamaya başlayacak!

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca'ya Mayıs ayı sonunda yaptığı konut başvurusu onaylandı. 98 konut için 29 Haziran Pazartesi itibariyle talep toplanmaya başlanacak.



AKP Çorum Milletvekili Salim Uslu'yu makamında ziyaret ederek yeniden seçilmesi nedeniyle kutlayan Belediye Başkanı Torun, TOKİ'den talep etlikleri konutlara onay verildiğini belirterek 29 Haziran günü talep toplanmasına başlanacağını dile getirdi. 


İhtiyacı olan ve talepte bulunan bütün ilçelerin toplum konut ihtiyacını karşılamaya devam ettiklerini söyleyen Çorum Milletvekili Uslu da, "Uğurludağ ilçemizde 98 konut için 29 Haziran Pazartesi itibariyle talep toplanmaya başlıyor. Belediye Başkanımızın gayret ve çabaları, hemşehrimiz Ayhan Karaca'nın katkıları ve bizlerin de desteğiyle daha 1 ay önce dosyası teslim edilen  TOKİ  projemizin ikinci aşaması başlatılmış oluyor Vaat değil hizmetlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimlerde verilen siyasi mesajı doğru okumak gerekir. 


Önümüzdeki süreçte siyasi partiler sorumlu ve soğukkanlı davranarak ülke çıkarlarını, milletin menfaatlerini ön planda tutmaları gerekiyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Çorum'da da başlatılan ve ihalesi gerçekleşen birçok projemiz var. Bunların tamamlanması ülke ve memleket meselesidir. Bu hassasiyeti dikkate alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 


Milletvekili Uslu, projede gayretleri bulunan Başkan Torun, Daire Başkanı Karaca ve TOKİ Başkanı Mehmet Erg ün Turan'a teşekkür etli. Sungurlu 3.etap için Kaymakamlıkça tespit edilen yer ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Uslu, Kargı'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın tahsisle ilgili olumsuz görüşünün Bakanla yapılan görüşmede çö/üme kavuştuğunu, Bayat'la da yer lespit çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi. 


Çorum Haber


Geri Dön