18 / 04 / 2024

toki ürgüp kız meslek lisesi

toki ürgüp kız meslek lisesi

TOKİ Nevşehir Ürgüp Duayeri Mahallesi'nde 1 adet 8 derslikli Kız Meslek Lisesi Ek Bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

TOKİ'den Karaman Kâzımkarabekir'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!

TOKİ Karaman Kazımkarabekir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Kazımkarabekir sosyal konut projesi... 

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

Ürgüp'te 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Ürgüp'te yer alan arsayı 13 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Nevşehir Ürgüp'e ticari satış birimleri! İhalesi bugün!

Kamu yatırımlarında gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp'te ticari satış birimi inşa edecek. 

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

AKM-Gar-Kızılay Metrosu Kızılay kesiminde kazı çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay Metrosu ile ilgili olarak, "3 istasyon, 3,3 kilometrelik tünel hattından oluşan ve toplam proje bedeli 1 milyar 142 milyon lira olan AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nu 2022 sonunda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Perakendecilerin kira pazarlığı kızıştı!

AVM'lerde perakendeciler arasındaki kira pazarlığı kızıştı. Eylül ayı yaklaşıp cirolar artmaya baladıkça AVM'ler eski sözleşmelere dönmenin planını yapıyor.  

toki ürgüp kız meslek lisesi Haberi

toki ürgüp kız meslek lisesi


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) Nevşehir Ürgüp Duayeri Mahallesi'nde 1 adet 8 derslikli Kız Meslek Lisesi Ek Bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi açık ihale usulü ile ihale ediliyor.


T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde yapılacak olan ihale bugün saat 14.30'da başlıyor. Söz konusu ihalede yer teslim itibariyle 555 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için tıklayın