19 / 04 / 2024

toki uyum

toki uyum

Uyum Marketler Zinciri, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yatırımlarını '' büyüme stratejisi'' için yakın takipe aldı. Girişimcilerin mutlaka okuması gereken bir haber!

Toki Ispartakule evleri projelerinin son durumu 2014!

Toki Ispartakule evleri konut projeleri hangi aşamada? Toki tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen konut projelerinden hangileri tamamlandı? Toki Ispartakule evleri projelerinin son durumu 2014! İşte bu soruların cevapları haberimizde...

Toki Ispartakule evleri projelerini hangi firmalar hayata geçiriyor?

Toki Ispartakule evlerini hangi firmalar inşa ediyor? Toki Ispartakule projelerinde son durum ne? Ispartakule bölgesindeki Toki evleri hangileri? Toki Ispartakule projelerini hangi firmalar hayata geçiriyor? İşte tüm bu sorulara cevap veren haberimiz...

Halkalı Toki konut projeleri ne durumda?

Halkalı Toki toplu konut projeleri hangi seviyede? Toki'nin İstanbul Halkalı'daki toplu konut ve diğer projelerini hangi firmalar hayata geçiriyor? Halkalı Toki konut projeleri ne durumda? İşte Halkalı Toki konutları hakkında güncel detaylar...

Toki Halkalı konut projeleri 2014!

Toki Halkalı konut projeleri hangileridir? Toki Halkalı projeleri Şubat 2014 itibariyle ne durumda? Toki Halkalı'da hangi projeyi hangi firmaya yaptırıyor? Toki'nin Halkalı'daki konut projeleri tamamlandı mı? İşte Toki Halkalı konut projeleri 2014!

Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? Toki İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi firma ile çalışıyor? İşte Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir?

İstanbul'daki Toki projeleri içinde inşaatına yeni başlanan toplu konut projeleri hangileri? İstanbul TOKİ toplu konut projelerinden hangilerinin inşaatına başlandı? İstanbul TOKİ projeleri arasında inşaatına başlanan veya ilana çıkanlar hangileridir? İşt

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Toki İstanbul evleri projelerinden hangileri tamamlandı? Toki İstanbul projeleri 2014 listesi var mıdır? Toki İstanbul evleri içinde 2014 itibariyle tamamlananlar hangileri? İşte Toki İstanbul evleri ve projeleri tamamlananlar listesi 2014!

Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir?

Kayseri Toki konut projeleri ne durumda? Kayseri Toki evleri ne durumda? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri evlerinin durumu nedir? Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir? Tüm bu soruların cevabı bu haberde...

Toki Kayseri projelerinde son durum 2014!

Kayseri Toki projelerindeki son durum nedir? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri ilinde hangi konut projelerini tamamladı? Kayseri ilinde Toki tarafından tamamlanan konut projeleri hangileri? İşte Toki Kayseri projelerinde son durum 2014

toki uyum Haberi

toki uyum

''TOKİ'nin ve yeni konut projelerinin yoğunlaştığı bölgelerde biz de olmalıyız '' diyen Uyum, büyüme planlarını gayrimenkul yatırımlarına göre yapmaya başladı. Halen İstanbul'da 30 mağazası bulunan Uyum Marketler Zinciri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Tüfekçi, ''Mağaza açmayı planladığımız yerlerde özellikle halkın gelir düzeyine ve tüketim potansiyeline bakıyoruz. Ama en önemli diğer kriterimiz ise yeni gelişen ve gayrimenkul projelerinin yoğunlaştığı bölgeler. İstanbul'da yeni gelişen bölgeleri yakın takibe aldık'' dedi. Tüfekçi, bu strateji ile son yatırımlarını da Halkalı'daki Avrupa Konutları ve Atakent'te yaptıklarını söyledi. Tüfekçi, yakında yaklaşık bir yıl önce teslim edilen Soyak Olimpiakent'te de mağaza açmaya hazırlandıklarını dile getirdi.

Umi'lerin sayısı artacak

Uyum Mağazaları olarak 4 yıl önce konsept değişikliğine gittiklerinin...