28 / 03 / 2024

toki van kalecik kura sonuçları

toki van kalecik kura sonuçları

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konutun kura çekilişi 4 Mayıs'ta yapılacak. TOKİ Van Edremit kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Edremit kura sonuçları!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konutun kura çekilişi 4 Mayıs'ta yapılacak. TOKİ Van Edremit kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Van Şerefiye Konutları teslim ediliyor!

TOKİ'nin Van Merkez Şerfiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutların teslimleri için geri sayım başladı.

TOKİ Van aile sağlığı merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'ın 5 ayrı bölgesinde aile sağlığı merkezi yaptıracak. Van aile sağlığı merkezi inşaat işi ihalesi ise bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri!

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

TOKİ Van'da stat yapacak!

Van'daki mevcut şehir stadının yıkılacak olmasının ardından kente yeni bir stadyum yapılması noktasında henüz somut bir adım atılmadı.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi asil hak sahipleri için yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede normal 2+1'ler için kurası dün yapıldı.

TOKİ Van kura çekimi tamamlandı!

TOKİ tarafından Van’da yapımı tamamlanan 425 adet 2+1 ve 3+1 konutların satışa çıkarılması için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından ertelenen çekimler bugün gerçekleştirildi.

TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları açıklandı. Normal 2+1 dairelerin kura çekiminin bugüne ertelendiği TOKİ Van Şerefiye projesinde toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı.

toki van kalecik kura sonuçları Haberi

toki van kalecik kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Edremit ve Kalecik'te hayata geçirdiği 65 adet konutun kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak.

Başvuruları 24–30 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 

En düşük konut bedelinin 67 bin 990 TL, en yüksek konut bedelinin ise 112 bin 358 TL olarak belirlendiği Van Edremit ve Kale projelerinden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

120 ay vadeyle konut sahibi olunabilen Van Edremit kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Taksit tutarlarının 424,70 TL ile  686,74 TL arasında değiştiği projelerde en düşük peşinat bedeli 16 bin 997 TL olarak...