23 / 04 / 2024

toki van şerefiya sözleşme zamanları

toki van şerefiya sözleşme zamanları

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Van Merkez Şerefiye kura çekimi!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut kurayla satılıyor. İşte, TOKİ Van Merkez Şerefiye kura çekimi..

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

248 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projesinde daireler kurayla satılacak. Peki, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde yapılacak. Projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuru ücreti!

Fiyatların 115 bin 155 TL'den başladığı projede taksitler 752 liradan başlıyor. İşte TOKİ Merkez Van Şerefiye Mahallesi başvuru ücreti...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi!

Peşinatların 11 bin 515 liradan başladığı projede 248 adet konut satışta. İşte TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuru işlemleri!

Toplamda 248 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 115 bin 155 liradan başlıyor. İşte TOKİ Van Şerefiye Mahallesi başvuru işlemleri...

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi 2016 başvuruları!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut için başvuru dönemi başlayacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi konut teslimi yarın yapılacak!

425 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler için teslim dönemi yarın başlayacak.

TOKİ Van Şerefiye Konutları teslim ediliyor!

TOKİ'nin Van Merkez Şerfiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutların teslimleri için geri sayım başladı.

TOKİ Van aile sağlığı merkezi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'ın 5 ayrı bölgesinde aile sağlığı merkezi yaptıracak. Van aile sağlığı merkezi inşaat işi ihalesi ise bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri!

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. TOKİ Van Şerefiye sözleşme tarihleri 23 Haziran - 14 Temmuz 2016 günleri arasında yapılacak.

TOKİ Van'da stat yapacak!

Van'daki mevcut şehir stadının yıkılacak olmasının ardından kente yeni bir stadyum yapılması noktasında henüz somut bir adım atılmadı.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

toki van şerefiya sözleşme zamanları Haberi

toki van şerefiya sözleşme zamanları


TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün olarak belirlendi.


TOKİ  Van Merkez Şerefiye Mahallesi için başvurular 12-28 Ekim tarihleri arasında kabul edilmişti. Van Merkez TOKİ Şerefiye projesinde yer alan dairelerin fiyatları 170 bin 620 TL ile 115 bin 155 TL arasında değişiyor. 


Projedeki 2+1 dairelerin alanları 118,80 metrekare ile 93,21 metrekare arasında, 3+1 dairelerin alanları ise 115,31 metrekare ile 146,56 metrekare arasında tasarlandı. 


TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucunda hak sahibi olanlar 14-25 Kasım 2016 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Van Merkez Şubesi’nde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemlerini...