25 / 04 / 2024

TOKİ yedek olunca ne oluyor

TOKİ yedek olunca ne oluyor

TOKİ'nin kurasını çektiği projelerde kazanan isimler asil ve yedek olarak açıklanıyor. Peki, TOKİ asil ne demek? TOKİ yedek ne demek?

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirim Otomotiv Yedek Parça Hurdacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Eksik tarafından kuruldu.

Birhanlar Petrol Oto Yedek Parça İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhanlar Petrol Oto Yedek Parça İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sercan Sava tarafından kuruldu.

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sercan Sava tarafından kuruldu.

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Enes Şahin ve Mustafa Kemal Şahin ortaklığında kuruldu.

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapra Lojistik Oto Yedek Parça Petrol İnşaat Elektronik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Oğuzhan Koç tarafından kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Aysun Metal İnşaat Palet Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysun Metal İnşaat Palet Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Aydoğan tarafından kuruldu.

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Turan tarafından kuruldu.

Rakum İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Rakum İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nurdagül Geldi tarafından kuruldu.

Kaymazlar Hafriyat İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymazlar Hafriyat İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Kaymaz tarafından kuruldu.

Alvatah İnşaat Nakliye Hafriyat Yedek Parça Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvatah İnşaat Nakliye Hafriyat Yedek Parça Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyar TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından kuruldu.

TOKİ yedek olunca ne oluyor Haberi

TOKİ yedek olunca ne oluyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kuras çekilen projelerde kazanan isimler asil ve yedek olarak açıklanıyor. Peki, ismi yedek listesinde yer alanlar ne yapacak? TOKİ yedek ne demek? TOKİ asil ne demek? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından üretilen konutlar, kuralı veya başvuru sırasına göre satışa sunuluyor. Konutların başvuru şekil ve şartları, satış yöntemi gibi bu bilgiler projelerin satış duyurularında açıklanıyor.

Genelde kuralı olarak satışa sunulan projelerde talebin konut sayısından az olması halinde başvuru sırasına göre hak sahibi olunabiliyor.

Ancak talebin konut sayısından fazla olması halinde ise belirlenen gün ve saatte kura çekilişi gerçekleşiyor. Kurada asil isimlerle birlikte yedek isimler de belirleniyor.

TOKİ yedek olunca ne oluyor?

İsmi yedek listesinde yer alan kimselerin asil alıcıların sözleşme işlemlerinin bitmesi ve kalan konut sayısının belirlenmesi beklemeleri gerekiyor....