28 / 03 / 2024

toki yıldızlı

toki yıldızlı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Trabzon Yıldızlı Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut için başvurular 14 Ocak 2013 tarihinde başladı...

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. 1 adet dairenin yer aldığı projede 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

Yıldızlı TOKİ Konutları'nın altyapı çalışmaları tamamlandı!

Yıldızlı TOKİ konutları bölgesindeki 3 bin 900 metre uzunluğundaki yol asfaltlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye düzenli otobüs seferleri gerçekleştiriyor. Bölgede başlatılan altyapı çalışmaları da tamamladı.

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları bugün başladı!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları bugün başladı.30 eylül 2015 tarihine kadar başvuruların devam edeceği TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı 1 konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat Yıldızlı Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları yarın başlıyor.

Trabzon Akçaabat Yıldızlı TOKİ başvuruları!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı Projesi kapsamında 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Trabzon Akçaabat Yıldızlı TOKİ başvuruları 20 Temmuz 2015 tarihinden itibaren kabul edilecek.

Yıldızlı TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan çalışmayla Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor.

Yıldızlı TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor!

2015 yılı asfalt sezonunu Trabzon il genelinde 220 bin ton asfalt serme hedefiyle açan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının yolunu asfaltlıyor.

Yıldızlı TOKİ Yoluna geçici çözüm!

Trabzon Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Mahallesindeki TOKİ yolunda mahalle muhtarlığının üstün çabaları sayesinde geçici de olsa yol sorunu çözüme kavuşuyor. Ufuk Can, yola Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden aldıkları asfaltı döktüklerini belirtti.

Gölbaşı TOKİ Konutları 'na 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi inşa edilecek!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı TOKİ Konutlarında yaşayan kadınlar ile kahvaltıda buluştu ve ses getiren 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi projesinin müjdesini verdi.

Gölbaşı TOKİ Konutları'na 5 yıldızlı proje geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Gölbaşı konutlarında yaşayan kadınlar ile kahvaltıda buluştu ve 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi projesinin müjdesini verdi...

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı Konutları başvuruları! 439 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Yıldızlı Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Kemer'de 3 yıldızlı bir otel mühürlendi!

Kemer'de kuyu suyu kullanıldığı gerekçesiyle 3 yıldızlı bir otel, belediye zabıta ekiplerince mühürlendi. Valizleriyle otel önünde aracı acentelerinin kendilerine başka bir otel bulmasını bekleyen tatilciler, duruma tepki gösterdi...

toki yıldızlı Haberi

toki yıldızlı

TOKİ Trabzon Yıldızlı Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 1 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2013 tarihinde başladı. Başvuru dönemi 29 Mart 2013 tarihinde sona eriyor.


TOKİ Trabzon Yıldızlı Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan konutun alanı; 134,74 metrekare olarak tasarlandı. Dairenin fiyatı 81 bin 896 TL. Yüzde 10 ve 15 peşinat verilen konut için 96 ay, 108 ay ve 144 ay vade imkanı sağlanıyor. Konutun başlangıç taksiti en düşük 427 TL, en yüksek 768 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için