28 / 03 / 2024

TOKİ Yozgat Eskipazar teslimler

TOKİ Yozgat Eskipazar teslimler

Yozgat Eskipazar Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut yalnızca engelliler için satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 27 Mayıs'ta başlıyor...

TOKİ Yozgat Akdağmadeni son başvuru tarihi!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesinde daire fiyatları 104 bin 75 TL ile 129 bin 148 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Yozgat başvuruları bugün başladı!

En düşük konut fiyatının 291 bin 888 TL olarak belirlendiği TOKİ Yozgat Medrese projesinin kura çekilişi 1 Şubat 2018'de yapılacak.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Yozgat Akdeğmeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde yer alan 24 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Yozgat Oluközü TOKİ Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Alt Gelir Grubu projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

3 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü kura çekilişi bugün!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni projesinde yer alan 124 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Yozgat Yenifaklı 224 konut ihalesi 17 Ağustos'ta!

TOKİ, Yozgat'om Yenifaklı ilçesinde 4. etap kapsamında 224 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Yozgat Aydıncık başvuru tarihi 2017!

TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde yer alan 86 adet konut için başvurular bugün başlıyor, projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi için kura çekilmeyerek, başvuru sahipleri ile sözleşme imzalanacak..

TOKİ Yozgat Boğazlıyan kura sonuçları 8 Haziran 2017!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan kura sonuçları 8 Haziran 2017 henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ Yozgat Boğazlıyan kura sonucu açıklandı mı? TOKİ Yozgat Boğazlıyan kura sonucu 8 Haziran 2017 tarihinde açıklanacak.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan projesinde toplamda 135 adet daire bulunuyor. Projedeki konutların son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Yozgat Saraykent başvuruları!

TOKİ Yozgat Saraykent projesinde yer alan 27 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Eskipazar teslimler Haberi

TOKİ Yozgat Eskipazar teslimler

TOKİ Yozgat Eskipazar Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı  yalnızca engelliler için açık satışa sunuluyor. TOKİ Yozgat Evleri Eskipazar'da daire sahibi olmak için yüzde 12 peşinat veriliyor.

Başvuru döneminin 27 Mayıs-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştiği Yozgat Eskipazar TOKİ engelli kategorisi kapsamında taksitler 365,07 TL'den başlıyor. Konutlar için 180 ay taksitlendirme yapılan projede 84,4 metrekare olarak tasarlanan dairelerin fiyatı 74 bin 673 TL ve 85 bin 294 TL arasında değişiyor.


Detaylı bilgi için