26 / 04 / 2024

toki yozgat konut başvuru dönemi

toki yozgat konut başvuru dönemi

TOKİ Yozgat Mutafoğlu Evleri'nde satışa çıkarılan 67 adet 3+1 konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Yozgat Mutafoğlu Konutları ve AGG başvurularında yarın son!

TOKİ Yozgat Mutafoğlu Toplu Konutları ve Alt Gelir Grubu kapsamındaki konutlar için başvurular yarın sona eriyor...

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'da başvurular başladı!

TOKİ Yozgat Mutafoğlu Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 98 konut için başvuru dönemi bugün başladı...

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'da başvuru dönemi başladı!

Yozgat Mutafoğlu Alt Gelir Grubu Konutları'nda başvurular 8 Ekim - 2 Kasım 2012 tarihleri arasında yapılıyor...

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'da 98 konut için başvurular yarın!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu'daki 3+1 şeklindeki 98 konut için başvuru dönemi yarın başlıyor...

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesi sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Yozgat Çekerek’de 608 bin TL’ye 2+1 !

TOKİ Yozgat Çekerek 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Çekerek’de kaç ucuz konut inşa edilecek? TOKİ Yozgat Çekerek’de inşa edilecek ucuz evlerin fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylarıya 10 soruda TOKİ Yozgat Çekerek!!

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

6 soruda TOKİ Yozgat Sosyal Konut Projesi 2022! Yozgat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Yozgat 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Yozgat projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Yozgat 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projesinin ihalesini 18 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Yozgat'ın o ilçesi için düğmeye bastı! 104 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Yozgat Şefaatli de de 104 konut inşa edecek.

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

TOKİ Yozgat Sorgun kuraları bugün çekiliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Sorgun projesinde yer alan konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Yozgat 301 konut ihalesi 24 Haziran'da!

Dar gelirlileri uygun fiyatlarla konut sahibi yapan TOKİ, Yozgat Merkez'de hayata geçireceği 301 konutun ihalesini 24 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Yozgat 110 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Çandır İlçesi, Eşrefpaşa Mahallesinde 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat Sorgun 95 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

toki yozgat konut başvuru dönemi Haberi

toki yozgat konut başvuru dönemi


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat Merkez Mutafoğlu Toplu Konut Uygulaması dahilinde yer alan 67 adet konut başvuru önceliğine göre yarın açık satışa sunuluyor. 


T.C Ziraat Bankası A.Ş Yozgat Şubesi aracılığıyla yürütülecek olan konut satış işlemleri için, 10 Aralık 2012 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında başvuruların yapılması gerekiyor.


TOKİ Yozgat Mutafoğlu Evleri'nde 115,93 metrekare büyüklüğündeki 67 adet 3 oda 1 salon konutlar, en düşük 81 bni 499 TL'ye, en yüksek 103 bin 948 TL'ye satılıyor. Yüzde 10, 15 ve 25 peşinat ödemelerinin yapılabildiği TOKİ Yozgat Mutafoğlu Evleri'nde 120 aya kadar vade uygulanıyor.


Anahtar teslimi öncesinde, KDV Kanunu uyarınca konut tutarının yüzde 1’i oranında 

KDV ayrıca alıcılar tarafından ödeniyor. TOKİ Yozgat Mutafoğlu'da konutların teslim süresi Sözleşme tarihinden itibaren 30 aydır. Konutların anahtar...