29 / 03 / 2024

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu fiyat

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu fiyat

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Merkez – Mutafoğlu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 52 adet; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor...

Yozgat Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

TOKİ'den Yozgat Merkez'e 301 konut! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa etmek için start verdi.

TOKİ Yozgat 301 konut ihalesi 24 Haziran'da!

Dar gelirlileri uygun fiyatlarla konut sahibi yapan TOKİ, Yozgat Merkez'de hayata geçireceği 301 konutun ihalesini 24 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Yozgat Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat İli Merkez İlçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Yozgat Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Merkez için riskli alan kararı!

Yozgat ili, Merkez ilçesi, Medrese ve Yukarı Nohutlu mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Yozgat Merkez'de 10,4 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yozgat ili Merkez ilçesi Mutafoğlu 2 Mıntıka Mahallesi'nde yer alan arsayı 10 bin 487 bin TL'ye ihaleye çıkarıldı.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı, projedeki iki konut için başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları başladı!

Daire tiplerinin 3+1 olarak dizayn edildiği projede fiyatlar 104 bin 374 TL'den başlıyor. Projede 12 tane daire satışa sunuldu. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları başladı.

TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar başvuru süresi!

TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar başvuru süresi bugün başlıyor. Yüzde 15 peşinatta kalan tutar için 108 ay vade uygulanan projede 3 oda 1 salon daire açık satışa çıkarılıyor.

Yozgat Merkez Eskipazar TOKİ başvuru tarihleri!

Dairelerin 3+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar Projesi'nde 96 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte Yozgat Merkez Eskipazar TOKİ başvuru tarihleri..

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuru dönemi bugün başlıyor!

Toplamda 12 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuru dönemi bugün başlıyor. Projede 96 aydan 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu fiyat Haberi

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu fiyat


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Merkez – Mutafoğlu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 52 adet; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.



Yozgat Merkez – Mutafoğlu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecektir ve Temerküz Şube Yozgat Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 21 Temmuz – 30 Eylül 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.



TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu fiyat listesi!


Yozgat Merkez Mutafoğlu TOKİ Konutları'nda 3+1 dairelerin en yüksek fiyatı 118 bin TL, en düşük fiyatı ise 93 bin TL.



İlanın detayı için