25 / 04 / 2024

toki yurtdışı çıkış harcı

toki yurtdışı çıkış harcı

Yurt dışına çıkış yapan TC vatandaşlarından çıkış başına alınan harç miktarı 50 liraya çıkarılacak. Harcın çıkış başına Cumhurbaşkanınca 15 liradan düşük bir miktar belirlenmesi halinde belirlenen miktar TOKİ'ye aktarılacak, kalan miktar genel bütçeye gelir kaydedilecek...

Yurt dışı çıkış harcı TOKİ'ye aktarılacak!

Ekonomi alanında düzenlemeler içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi...

TOKİ, yurtdışı çıkış harcının kaldırılmasıyla yıllık 70 milyon TL’lik gelirini kaybedecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ‘Yurtdışı çıkış harcının kaldırılması için Maliye Bakanı ile görüşeceğim’ dedi. Ancak harç kaldırılırsa TOKİ yıllık 70 milyon TL’lik gelirini kaybedecek

TOKi Bolu Kıbrıscık'taki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı!

TOKi Bolu Kıbrıscık projesindeki 2 adet dairenin başvuruları bugün başladı. Bolu Kıbrıscık 80 Konut Projesi kapsamında 2 adet B1 tipi teslime hazır stok konut 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında ek satış ve koşullarda açık satışa sunuluyor.

2015'te 99.1 milyon TL yurtdışı çıkış harcı TOKİ’ye aktarıldı!

2015’te yurtdışı çıkış harcından 99.1 milyon TL gelir elde edildi. Maliye Bakanı, harç gelirlerinin TOKİ’ye aktarıldığını hatırlattı. Ağbal, yurtdışı çıkış harcından 2015’te 99 milyon 135 bin TL tahsil edildiğini kaydetti.

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede 11 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekimi ne zaman?

Safranbolu TOKİ Karabük kura çekilişi!

Safranbolu TOKİ Karabük kura çekilişi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlanan projede aylık taksitler 329 TL'den başlıyor.

3 Şubat TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları!

3 Şubat TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları yayınlandı. 240 aya varan vade fırsatı sağlanan projede 400 adet konut için hak sahipleri belli oldu.

TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekilişi nerede?

Karaman Merkez Kırbağı TOKİ Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede 240 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. Peki TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Karaman Kırbağı kura satışları!

TOKİ Karaman Kırbağı kura satışları kapsamında 400 adet daire için hak sahipleri belirlenecek. Projede 9 bin 950 TL'lik peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.

TOKİ Karaman Kırbağı Evleri kura çekimi nerede?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda fiyatlar 87 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar emekliler için satış çıkıyor. Peki TOKİ Karaman Kırbağı Evleri kura çekimi nerede?

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Konutları kura çekimi!

TOKİ Karaman Kırbağı Emekli Konutları kura çekimi kapsamında 400 adet konut satışa sunuluyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ mahalle kültürünü içeren şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gayrimenkul sektöründeki iş adamlarına yeni stratejilerini İTO'da açıkladı. Turan, kentleşmedeki politikalarını, "Yatay mimariye uygun, yöresel öğeler ve mahalle kültürünü de içeren şehirler kurmak" şeklinde özetledi.

TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekimi!

TOKİ Karaman Kırbağı emekli kura çekimi kapsamında 400 adet konut satışa çıkıyor. Taksit ödemeleri teslimden sonra yapılacak olan projede 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ'den Kütahya'ya 118 konut!

TOKİ, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Dağçeşme Mahallesi’nde 118 konut ve ticaret merkezi yapılmasına dair 20 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 15:00’da ihale yapacak.

toki yurtdışı çıkış harcı Haberi

toki yurtdışı çıkış harcı

Ekonomi alanında önemli düzenlemeler içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Yurt dışı çıkış harcı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yurt dışına çıkış yapan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından çıkış başına alınan harç miktarı 50 liraya çıkarılacak.

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'a göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), mevzuatında belirtilen görevlerini yerine getirmek amacıyla işlediği kişisel veriler ile ticari sır niteliğinde olan verileri, veri sahibinin noter onaylı muvafakati veya e-Devlet uygulaması üzerinden kimlik teyidi ile verilen izni olmadan gerçek veya tüzel kişilerle paylaşamayacak ancak SGK, kamu idareleri ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) ilgili mevzuatlarında belirtilen görevleri yapabilmeleri için ihtiyaç duydukları sağlık verisi dışındaki...