24 / 04 / 2024

TOKİ yüzde indirim kampanyası

TOKİ yüzde indirim kampanyası

TOKİ'nin, taksit ödemeleri devam eden konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 20 indirim kampanyasına 13 bin 906 kişi başvurdu, 817 milyon borç bakiyesi kapatıldı.

Migros'ta dev havlularda yüzde 40, Bingo çamaşır sularında yüzde 25 ve parfümlerde yüzde indirim başladı!

Migros’ta çok beğenilen indirim kampanyasının 27 Eylül’de sona ereceği öğrenilirken, Migros, tüm müşterilerini şubelerine davet etti. Ayrıca, dev havlularda yüzde 40, Bingo çamaşır sularında yüzde 25 ve parfümlerde yüzde indirim başladı. İşte 26 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2023 yılında başlattığı yüzde 25 indirim detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ indirim bombasını patlattı: Yüzde 25 indirim için başvurular 21 Eylül'de başlıyor! İşte başvuru şartları...

TOKİ indirim kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu. Bakan Özhaseki, 2022 yılı Haziran ayının sonuna kadar başlamış olanların, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabileceklerini söyledi. İşte kampanyanın detayları...

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

TOKİ'den indirim hamlesi! Yüzde 25 düşecek

TOKİ konutu olanlar dikkat! TOKİ için her yıl iki kere düzenlenen indirim kampanyasında yeni gelişme yaşandı. 24 Nisan’da başlıyor. TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

TOKİ'nin yüzde 2022 indirim kampanyasından 26 bin 306 kişi faydalandı!

TOKİ yüzde 2022 indirim kampanyasından 26 bin 306 kişinin faydalandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili konuştu.

TOKİ indiriminde bugün son! TOKİ yüzde 22 indirim yapacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

TOKİ'nin konut ve iş yeri sahibi vatandaşlara uygulayacağı indirim kampanyasına başvurular için bugün son! TOKİ, tam tamına yüzde 22 indirim yapacak! Bu fısatı sakın kaçırmayın! Peki, TOKİ'nin gerçekleştirdiği indirimden kimler faydalanabilecek, TOKİ'nin indiriminden yararlanmak için koşullar neler?

TOKİ'nin indiriminde yarın son gün! Sakın kaçırmayın! Yüzde 22 indirim uygulanacak!

TOKİ'nin konut ve iş yeri sahiplerine uyguladığı indirim kampanyasına başvurular için yarın son gün! Tam yüzde 22 indirim uygulanacak! Sakın kaçırmayın! Peki, TOKİ'nin düzenlediği indirimden kimler yararlanabilecek, faydalanabilmek için koşullar neler? 

TOKİ'den yüzde 22'lik indirim! Yarın başlıyor…

İş yeri ve konut sahiplerine yönelik Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından her sene düzenlenen indirim kampanyası başlıyor. Borcunu kapatmak veya en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere, yüzde 22 indirim yapılacak. TOKİ'nin indirim kampanyası 19 Nisan'dan sona ermiş olacak.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasından 15 bin 313 kişi yararlandı!

TOKİ tarafından başlatılan "Borcunu erken ödeyene yüzde 22 indirim" kampanyası kapsamında kampanyaya katılanların yüzde 94,42'si borçlarını kişisel tasarrufları ile kapattı

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bugün sona eriyor!

TOKİ'ye borcu olan vatandaşların borcunu kapatması için hayata geçirilen yüzde 22 indirim kampanyası bugün sona eriyor. 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası yarın sonra sona eriyor!

TOKİ'ye borcu olan vatandaşların borcunu kapatması için başlatılan yüzde 22 indirim kampanyası yarın sonra sona eriyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor!

TOKİ'ye borcu olan vatandaşların borcunu kapatması için başlatılan yüzde 22 indirim kampanyası iki gün sonra sona eriyor. 

TOKİ yüzde indirim kampanyası Haberi

TOKİ yüzde indirim kampanyası

TOKİ'nin borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yaptığı yüzde 20 indirim kampanyası büyük ilgiyle karşılandı. Kampanyaya başvuran 13 bin 906 kişi 817 milyon 303 TL borç bakiyesi kapatarak tapularını aldı.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; Daha önceki indirim kampanyalarına çeşitli nedenlerle dâhil olamayan konut alıcılarının talepleri doğrultusunda geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için düzenlenen indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri 2016 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri sahipleri yararlandı.

BORCUNUN EN AZ YÜZDE 25'İNİ KAPATAN DA YARARLANDI

Kampanya kapsamında sağlanan esnek ödeme fırsatıyla borcunun tamamını kapatamayan bin 142 kişi, 45 milyon 63 TL'lik peşin ödemelerle kampanyadan faydalandı.

Böylece kampanyadan kısmi ödemeyle yararlanan vatandaşlar ile toplamda 817 milyon 303 bin TL ödeme yapıldı.

YASTIK...