24 / 04 / 2024

toki\'den nasıl ev sahibi olabilirim

toki\'den nasıl ev sahibi olabilirim

TOKİ, 48 ilde 11 bin 255 konutu 'açık satış' yöntemiyle satışa çıkardı. Fiyatı 50 bin ila 305 bin lira arasında değişen konutlar için 120 aya kadar vade uygulanıyor...

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Kiracılar dikkat! Aylık 5 bin TL ile nasıl ev sahibi olunur?

Finans Broker'ı Efe Yakup Karahanlı sosyal medya hesabı X'ten aylık 5 bin lira yatırımla nasıl ev sahibi olunabileceğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Yurtdışından nasıl ev alabilirim?

Son zamanlarda Türk vatandaşları, yurtdışından farklı amaçlarla ev almayı tercih ediyorlar. Bunun başlıca amaçlarından biri de yatırım düşüncesidir. Ayrıca ev alınan ülkede oturum izni almak için de ev almak mantıklı bir tercih olarak görülüyor. Peki yurtdışından nasıl ev alınır?

Hisseli tapu nasıl tek tapuya dönüşür? Hisseli tapuya nasıl ev yapabilirim?

Hisseli tapu sahiplerinin neredeyse tamamına yakını ellerindeki tapuyu nasıl tek tapuya çevireceklerini araştırıyor. İşte bu konuda sorulan sorular!

Hisseli tapuya nasıl ev yapabilirim?

Hisseli tapu, bir malın birden fazla sahibinin olduğunu gösterir. Peki hisseli tapuda hangi işlemler yapılır, Hisseli tapuya nasıl ev yapabilirim? İşte sorulan soruların yanıtları!

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

Aile destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır?

Aile Destek parasına dair vatandaşlar bazı konuların aydınlatılmasını istiyor. Bunun için de Aile Destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır? şeklinde sorular soruyorlar. İşte detaylar!

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022? Soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

İşte TOKİ sosyal konut projesinin yapılacağı güncel liste

TOKİ’nin uygun fiyatlı konut projesinin hangi il ve ilçelerde yapılacağı kesinleşti. Peki, TOKİ’nin 2022 uygun fiyatlı konut projesinden hangi şartlarda faydalanılabilir. TOKİ’den kimler ev alabilir? İşte TOKİ’den nasıl ev alırımın cevabı:

KOSGEB’den nasıl destek alınır? KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır?

KOSGEB destek programı yeni girişimciler için bir umut kapısı görevi görüyor. Peki KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte detaylar!

TOKİ’den 1.855 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! TOKİ’den kira öder gibi nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ’nin yeni projeleri merakla takip ediliyor. Peki TOKİ’den 1.855 TL taksitle nasıl ev sahibi olunur? İşte detaylar!

Kredi kartı borcu olup da kara listeye girenlere TOKİ'den indirimli ev haberi!

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında ucuz finansman modeliyle alt ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmak için çalışmalarını hız kemeden sürdürecek. Peki TOKİ'den ev almak isteyip de kredi kartı borcu olanlar nasıl ev alacak? İşte detaylar..

TOKİ'den aldığım evi nasıl devredebilirim?

TOKİ'den ev satın alan vatandaşlar bazen bu haklarını devretmek isteyebiliyor. Siz de "TOKİ'den aldığım evi nasıl devredebilirim?" sorusunun yanıtını arıyorsanız, işte yanıtı...

toki\'den nasıl ev sahibi olabilirim Haberi

toki\'den nasıl ev sahibi olabilirim

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe çeviriyor; önceki satışlardan elinde kalan konutları çekilişsiz kurasız satıyor. Ankara'dan İstanbul'a, Mardin'den Adana'ya kadar 48 ilde yaklaşık 11 bin 255 konut satışa çıkarılırken, bunlardan bin 300'ü 12 ildeki alt gelir grubuna hitap ediyor. Para dergisinin haberine göre; TOKİ, 50 bin ila 305 bin lira arasında fiyatlarla sattığı konutlara 120 ay vade uyguluyor. Tüm bu konutlar kurasız ve ön şart aranmaksızın, başvuru önceliğine göre satılıyor.

Aylık 500 tl taksitle
Bu şekilde yapılan satışlarda, konut alıcıları, ilgili banka şubelerine seçtikleri konutun peşinat tutarını yatırarak, gayrimenkul sözleşmesi imzalıyor. Peşinat bedeli borç bakiyesinden düşülerek, kalan tutar taksitlendiriliyor. Örneğin, İstanbul Halkalı'da 500, Ankara'da 470 TL taksitle ev alma fırsatı doğuyor. Konut satın alacakların kendisi,...