24 / 04 / 2024

TOKİnin bursa konutları

TOKİnin bursa konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Geldik gördük ne olduğunu. Bursa'daki Doğanbey konutları Bursa'ya yakışmamış" dedi.

TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ verilerine göre kısa sürede teslim edilmesi planlanan konut sayısı 25 bin adet. Bu sayı 650 bin konut sözünün sadece yüzde 8'ini oluşturuyor. Peki TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

Bakan Kurum duyurdu: İşte TOKİ’nin sosyal konutları için beklenen tarih

TOKİ’nin heyecanla beklenen sosyal konut projesinde yeni bir tarih açıklandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, heyecanla beklenen projenin kuraları ve teslimiyle ilgili tarih verdi.

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa 2022 projesinde toplam 683 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

TOKİ'den Bursalılara son dakika müjdesi! Beklenen o tarih resmen belli oldu! O ilçeye 250 konut geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bursa Kestel projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa Kestel projesinde toplam 251 adet konut yer alacak. İşte detaylar....

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TOKİ'nin ucuz konutları en çok araştırılan konulardan biri. Konut sahibi olmayı düşleyen birçok vatandaş, konuyu merak ediyor. Peki TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ Bursa İnegöl 800 konut kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Bursa İnegöl 100 bin konut projesinde yer alan 800 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Yenişehir 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Bursa Yenişehir projesinde yer alan 200 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak.

TOKİ'nin ucuz konut projelerine yoğun ilgi!

Türkiye'nin farklı yerlerinde uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ'nin ucuz konutlarına yoğun başvuru geldi.

TOKİnin bursa konutları Haberi

TOKİnin bursa konutları

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Geldik gördük ne olduğunu. Bursa'daki Doğanbey konutları Bursa'ya yakışmamış" dedi.


Turan, kentte bir otelde, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Bursa Şubesinin 5'inci Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, TOKİ'nin bugün 79 ilde 800'e yakın aktif şantiyede, yıllık yaklaşık 12 milyar lira yatırım yapan büyük bir kuruluş olduğunu belirtti.


TOKİ'nin ağırlıkla konut inşa ettiğini ancak şu anda şantiyelerin yaklaşık yüzde 50'sinin stadyum, hastane ve öğrenci yurdu gibi kamu binalarına ait olduğunu kaydeden Turan, 1980 yılında kurulan idarenin 1984-2002 döneminde 43 bin konut ürettiğini, 2002'nin ise bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.


Turan, TOKİ'nin 12 yılda yaklaşık 655 bin konut ürettiğini, 7 bine yakın da sosyal konut inşa ettiklerini anlatarak, "Bunların içinde 600-700 civarı cami. Yüzlerce okul inşa edildi....