19 / 03 / 2024

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa 2022 projesinde toplam 683 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.



Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yeni projesi Bursa'da hayata geçirilecek. Mustafakemalpaşa ilçesi Lalaşahin Mahallesi'nde inşa edilecek olan projede toplam 683 adet konut yer alacak.

Konutların yanı sıra 13 adet dükkan, 1 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Caminin de yer alacağı TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa projesinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. 

TOKİ den Bursalılara büyük müjde! 683 ucuz konut için düğmeye basıldı! İhalesi bugün!

Bursalıların yüzünü güldüren TOKİ 2022 projesinin yer tesliminden itibaren 600 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

DAR GELİRLİLERE UCUZ KONUT MÜJDESİ

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2022 projeleri kapsamında 81 ilde yeni konutlar inşa edecek. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, projelerin lansmanının 17 Eylül tarihinde yapılacağını açıklamıştı. 


Geri Dön