26 / 04 / 2024

tokinin konutlarına başvuru

tokinin konutlarına başvuru

Toplu Konut İdaresi'nin yoksul vatandaşlar için yaptığı konutlara başvurular, konut sayısının 20 katını da geçiyor.

Afetzede deprem konutlarına başvuru nasıl yapılır? TCKN son rakamı 0,2,4,6,8 olanlar dikkat!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde birçok yapı yıkıldı ya da ağır hasar aldı. Yıkılan konutlar yeniden yapılarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Yarısı Bizden kampanyasına başvuru sayısı 670 bini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, maliyetin yarısını devletin üstlendiği Yarısı Bizden kampanyasına gelen başvuru sayısı 670 bini aştı...

Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? 20 soruda tüm detaylarıyla...

“Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki, Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? İşte 20 soruda Yarısı Bizden kampanyasının tüm detayları...

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor! İşte kampanyaya başvuru kriterleri ve diğer detaylar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 10 ilimizi etkileyen depremin ardından mağdur olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor. Şu ana kadar kampanyaya 4 bin 568 bağış başvurusu yapıldı.

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

PTT 55 bin personel alım başvuru tarihi belli oldu mu? PTT personel alımı başvuru şartları nedir?

PTT bünyesinde istihdam edilmek isteyen milyonlarca vatandaş yeni alımların ne zaman yapılacağını merak ediyor. PTT 55 bin personel alımları için başvuru tarihi belli oldu mı? PTT personel alımı ilanına başvuru şartları nedir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detayl

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

TOKİ'den Ekim ayı kampanyası!

Her yıl on binlerce dar gelirliyi ev sahibi yapan TOKİ Ekim ayında da konut satışlarına ve yeni projelerine hız verdi. Peki, TOKİ konutlarına başvuru şartları nelerdir? İşte Ekim ayı satış ilanları...

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Halk GYO sermayesini 928 milyon TL'ye çıkarmak için başvuru yaptı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın çıkarılmış sermayesinin 858 milyon TL'den 928 milyon TL'ye artırılmasıyla ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.

tokinin konutlarına başvuru Haberi

tokinin konutlarına başvuru

TOKİ'den verilen bilgiye göre, Kayseri'de yoksul vatandaşlar için yaptırılan 840 konut için geçen yıl Aralık ayı sonunda verilen süre içinde 18 bin 500 kişi başvururken, Konya'da satışa sunulan 667 konut için başvurular 20 bine ulaştı.

Kayseri'de bir konut için 22, Konya'da ise yaklaşık 30 kişi başvurmuş oldu. Kayseri'de konut almaya hak kazananlar, spor salonunda çekilen kura ile belirlenirken, Konya'daki konutlar için 1-2 Şubat'ta yapılacak kura çekiminin de yine bir spor salonunda düzenlenmesi programlanıyor.

TOKİ'nin Manisa merkez 3. Etap'ta yaptırdığı 532 konut için de bin 140 kişi başvurdu. Kura çekimi, Manisa...