26 / 04 / 2024

TOKİnin kurasız konut satışı hangi illerde var

TOKİnin kurasız konut satışı hangi illerde var

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız olarak konut satışı gerçekleştirecek. Peki 5 bin lira peşinat imkanı ve 344,45 lira taksitle ev sahibi olunabilen projeler hangi illerde? 

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor?

Yeni ev almak isteyen yurttaşlar hangi bankaların peşinatsız konut kredisi verdiğini sorguluyor. Peki, Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

TOKİ'nin peş peşe çekeceği 13-19 Aralık kura takvimi belli oldu! TOKİ il il çekiliş kurası Amasya, Çorum, Ordu 2022...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim” kuraları tüm hızıyla çekilmeye devam ediyor. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi olacak? İşte TOKİ'nin peş peşe çekeceği 13-19 Aralık kura takvimi...

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Sosyal konutta flaş gelişme! Bakan tarih verdi

Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği TOKİ'nin ucuz sosyal konut kampanyasının etkileri sürerken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projeyle ilgili önemli açıklamalarda bulunarak '25 Ekim’de TARİHÎ BİR GÜN yaşayacağız' dedi.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru sayısı 5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ'nin 2022 sosyal konut projeleri için yapılan başvuruların 5 milyonu aştığını söyledi.

'1,6 milyon boş konut var önce onları eritin'

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TOKİ'nin yapacağı sosyal konut projesine ilişkin eleştirilerde bulundu. Türkiye'de 1,6 milyon boş konut bulunduğunu belirterek, "Madem niyetiniz insanları ev sahibi yapmak önce bunları eritin" dedi.

Otlukbeli TOKİ'de 2+1 ve 3+1'ler 240 taksitle!

TOKİ'nin 250 bin konut projesinde inşa edeceği Erzincan projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Erzincan Otlukbeli projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan Otlukbeli TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan Otlukbeli TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Erzincan İliç'te 240 taksitle 2+1 ve 3+1!

TOKİ'nin 250 bin konut projesi kapsamında hayata geçireceği Erzincan projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Erzincan İliç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan İliç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan İliç TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Elazığ Palu'da 3+1'ler 3 bin 187 TL taksitle!

TOKİ'nin 250 bin konut projesi kapsamında hayata geçireceği Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Palu projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Palu TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Palu TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİnin kurasız konut satışı hangi illerde var Haberi

TOKİnin kurasız konut satışı hangi illerde var

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız konut fırsatı sunuyor. Satışa sunulan konutlar Afyonkarahisar, Düzce, Kırşehir, Bolu, Çankırı, Kütahya, Aydın, Edirne, Tunceli ve Yozgat'ta bulunuyor. TOKİ tarafından satışa sunulan projelerden 5 bin lira peşinat ve 344,45 lira taksitle ev sahibi olmak mümkün.

1-Afyonkarahisar Bayat 4 konut
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat projesinde toplam 4 adet konut bulunuyor. Afyonkarahisar Bayat 2020 projesinde en düşük konut fiyatı 107 bin 348 TL, en yüksek konut fiyatı 109 bin 351 TL olarak belirlendi. Projede peşinat tutarları 7 bin TL ile 21 bin 870 TL arasında farklılık gösteriyor. Afyonkarahisar Bayat TOKİ için ödenecek en düşük taksit bedeli 357 TL, en yüksek taksit bedeli 534 TL şeklinde belirlendi.

2-Düzce Çilimli 1 konut