26 / 04 / 2024

tokinin prestij projesi bursa

tokinin prestij projesi bursa

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçe Belediyesinin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle kentin yaklaşık 600 yıllık geçmişe sahip yerleşim birimlerinden Doğanbey, Tayakadın, Kırcaali ve Kiremitçi mahallelerini kapsayan 200 bin metrekarelik aland

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

Fatsa Meydanı'ndaki kamulaştırmaların yüzde 95'i tamam!

Fatsa’nın prestij projesi olarak tanımlanan meydan projesiyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Vekili Çoruh kamulaştırma çalışmalarının yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi.

Linya Prestij Projesi geliyor! Yeni Proje!

Aslıhan Konakları, Linya Sanica Evleri gibi projelere imza atan Linya İnşaat, yeni konut projesini Ataşehir'de inşa edecek..

Manisa Prime projesinin ihalesi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya değer katacak prestij projesi ‘Manisa Prime’ projesinin ihalesi gerçekleşti.

Rüya Kent Prestij Zonguldak fiyat listesi 2017!

Haziran 2019'da tamamlanması planlanan Rüya Kent Prestij Zonguldak projesi 275 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. İşte Rüya Kent Prestij Zonguldak fiyat listesi 2017...

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları!

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları 148 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rüya Kent Prestij projesi Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi!

6 blok şeklinde yükselen Ostim Prestij projesi Ankara'da Ostim metrosunun tam yanında bulunuyor. Projede 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ostim Prestij fiyat 2017!

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Ostim Prestij projesi 259 ofis ve 98 iş yerinden oluşuyor. İşte Ostim Prestij fiyat 2017..

Ostim Prestij ödeme planı!

29 bin 685 metrekare arsa alanında yükselen Ostim Prestij projesi Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Ostim Prestij ödeme planı haberimizde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij Ofisleri 456 bin 300 TL'den satışta!

"Doğru yerde olmak kazandırır" sloganıyla basına tanıtılan Ostim Prestij projesi Fırat Life Style ve ZMK İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje toplam 357 bağımsız birimden meydana geliyor.

Tekirdağ'ın prestij caddeleri tamamlanıyor!

"11 İlçeye 11 Prestij Caddesi" projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ana Cadde ve İstanbul Caddesi'nde (Prestij Caddesi) incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışmalarımız Saray halkına hayırlı olsun." dedi.

Real Merter'de her açıdan çok kar edeceksiniz!

Şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor..

tokinin prestij projesi bursa Haberi

tokinin prestij projesi bursa

Plansız büyüyen ya da çağdaş şehircilik ilkeleri doğrultusunda bir türlü dönüşümünü tamamlayamayan yerleşim alanları için model teşkil edeceği belirtilen proje, TOKİ'nin de "prestij projesi" olma özelliğini taşıyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı açıklamada, Bursa'nın merkezinde olmasına rağmen, bir türlü çöküntü bölgesi olmaktan kurtulamayan Doğanbey, Tayakadın, Kiremitçi ve Kırcaali mahallelerinin dönüşümünü kapsayan ve ilk adımları yaklaşık 1,5 yıl önce atılan projede, belediye ekiplerinin 4 bini aşkın kişiyle yüz yüze görüşerek ön onay aldığını söyledi.

TOKİ'nin desteğiyle yürütülen çalışmalarda, bölgedeki mülk sahipleriyle anlaşma imzaladıklarını ve tapularını aldıkları 988 yapının 948'nin yıkıldığını bildiren Altepe, yaklaşık 750 milyon YTL'ye mal olacak proje çerçevesinde, söz konusu mahallelerdeki çoğu harabe durumundaki yapıların yerine 75, 122, 150 metrekare büyüklüğünde ve en...