26 / 04 / 2024

tokinin yaptığı evler

tokinin yaptığı evler

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 78 şantiyede 666 bin 061 bin konut sayısına ulaşıldı.

TOKİ 238 bin sosyal konut üretti

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) son 5 yılda ürettiği 283 bin konutun 238 bininin sosyal konut niteliğinde olduğu bildirildi.

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler bunlara dikkat edin! 2023 prefabrik evler ne kadar? Prefabrik ev kışın kullanılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda özellikleri ve fiyat aralığı bakımından bu yapılar ile ilgilenen kişilerin gündeminde yer almaktadır. İşte hem prefabrik evler hakkında merak edilenler!

Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadar? 

Tek katlı prefabrik ev yaptırmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını sorguluyor. Peki, Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadar? İşte detaylar...

İki katlı evler ne kadar? Dubleks ekonomik prefabrik ev kaç TL?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen vatandaşlar fiyatların ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, iki katlı ekonomik evler ne kadar? Dubleks prefabrik ev kaç TL? İşte detaylar...

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

120 metrekare prefabrik evler kaç para? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, son yıllarda sıkça tercih edilen yapılardan biri oldu. Tatile gitmek isteyen ya da bir tarlaya ev yaptırmak isteyenler prefabrik konutları tercih ediyor. Peki ne kadara mal oluyor? İşte detaylar!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in teslim tarihi resmen belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinin teslim tarihi resmen belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 10 Aralık tarihinde teslim edileceğini müjdeledi.

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde erken teslim müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 3 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.

Prefabrik evler ne kadar? Prefabrik 3+1 ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son dönemde gündemde olan konulardan biridir. Özellikle fiyatları prefabrik yaptırmak isteyenlerin öğrenmek istediği konulardan biridir. İşte fiyatlara dair detaylar!

tokinin yaptığı evler Haberi

tokinin yaptığı evler

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. 


Rapora göre 81 il, 3 bin 78 şantiyede 666 bin 061 bin konut sayısına ulaşıldı.126 bin 951 adet konutun inşaatı ise devam ediyor..


Yapım ve proje işleri aşamasında 70.1 milyar TL'lik 5 bin 358 adet ihale sonuçlandı. 


Satılan konut sayısının 577 bin 892 rakımına ulaştığı teslim edilen konut sayısının ise 532 bin 751 olarak belirlendi.


TOKİ'nin yerel yönetimlerle müştereken başlattığı büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 377 projede toplam 277 bin 583 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmaları projelendirildi. 


230 farklı bölgede 113 bin 685 konutluk ihale çalışmaları yapıldı. İhalesi tamamlanan 221 projede 100 bin 190 konut başlatıldı ve 128 bölgede 56 bin 354 konutun inşaatı tamamlandı.


Pınar...