25 / 04 / 2024

tolga polat kimdir

tolga polat kimdir

Adana'da miras meselesi için çıkan tartışmada cinnet getiren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat erkek kardeşi Altuğ Polat ve annesini İkbal Polat'ı tabancayla vurdu.

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat miras tartışmasında annesi ve kardeşini öldürdü!

Adana'da miras meselesi için çıkan tartışmada cinnet getiren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat erkek kardeşi Altuğ Polat ve annesini İkbal Polat'ı tabancayla vurdu.

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Anakent Mimari Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anakent Mimari Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bugün Tolga Polat imzasıyla kuruldu.

Polat Gülman kimdir?

Polat Gülman, 27 Nisan 2016'da Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket, 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu. Peki, Polat Gülman kimdir?

ÇTR Yapı Limited Şirketi kuruldu!

ÇTR Yapı Limited Şirketi, Tolga Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Aralık' ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi, Vatan Sokak Beyaz Apartmanı 'nda kuruldu.

Polat Gülkan kimdir?

İMO Üyesi Prof. Dr. Polat Gülkan kimdir? Polat Gülkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Polat Gülkan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Polat Gülkan..

tolga polat kimdir Haberi

tolga polat kimdir

Adana'da miras meselesi için erkek kardeşi ve annesini tabancayla öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ailesinin merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki evinde, cinnet getirerek kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat'ı tabancayla öldüren Tolga Polat olay yerinde gözaltına aldı.

Şüpheli Tolga Polat, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçiriip Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Olay esnasında evde olan şüphelinin babası Şeref Polat da görgü tanığı olarak emniyete götürüldü.

MİRAS TARTIŞMASI SONRASI CİNAYETİ İŞLEMİŞ


Ailenin yarın görülecek miraslık tarla davası öncesi konuşmak için görüştüğü çıkan tartışmadan sonra cinayetin işlendiği iddia edildi.

Diğer bir yandan, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, olay yerinde incelemeler yaptı. Cenazeler, incelemelerden sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Bu...