26 / 04 / 2024

tonya enerji elektrik üretim aş

tonya enerji elektrik üretim aş

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Giresun'da "Karaca Regülatörü ve HES Projesi'nin yapması planlanan halkın katılım toplantısının yapılacağını duyurdu...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı önceden iptal etmişti! İkizdere'deki kıyım için tekrar kollar sıvandı!

Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları yeniden sıvadı.

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wepower Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halim Özbek ve Mustafa Akkar ortaklığında kuruldu.

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için ilk kira sertifikası ihracı TSKB'den!

TSKB aracılığıyla gerçekleşen kira sertifikası ihracıyla, Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'ye 45 milyon lira tutarında kaynak elde etti. 

Yatırım Varlık Kiralama 35 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 66 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu 35 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikasının ana para ve getiri ödemesi tamam... 

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Teke tarafından kuruldu.

Yatırım Varlık Kiralama'dan 40 milyon TL'lik kira sertifikası satışı!

Yatırım Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Fon Kullanıcısı olduğu 40 milyon TL tutarındaki Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikası sattı. 

Yatırım Varlık Kiralama 80 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 120 gün vadeli, Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Fon Kullanıcısı olduğu 80 milyon TL tutarındaki Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamam...

tonya enerji elektrik üretim aş Haberi

tonya enerji elektrik üretim aş

Tonya Enerji elektrik Üretim A.Ş. tarafından; Giresun ili, Dereli İlçesi sınırları içerisinde Semail Dere üzerinde, 2,865 MWe/3,102 MWe kurulu gücünde "Karaca Regülatörü ve HES Projesi"nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacak. 


Toplantı Yer: Yüce İlköğretim Okulu Toplantı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Yüceköy Merkez Mahallesi Dereli / Giresun

Toplantı Tarihi: 12.02.2013

Taplantı Saati: 13.00


Proje Sahibi: Tonya Enerji Elektirik Üretim A.Ş.

Tel: 0312 472 53 66

Fax: 0312 472 53 36


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

ENÇEV Enerji Çevre Yatırımları ve Danışmanlığı Haritacılık İmar inşaat Limited Şirketi

Tel: 0312 447 26 22

Fax: 0312 446 38 10