25 / 04 / 2024

Topçuoğulları vira inşaat şirketi

Topçuoğulları vira inşaat şirketi

Topçuoğulları Vira Kapı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Topçı ve Abdullah Topçı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çelik ve Onut Can Çelik ortaklığında kuruldu.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Ekremoğulları Cmc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekremoğulları Cmc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Cavlanlar tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

Çamoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mustafa Çam tarafından kuruldu.

Acemoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acemoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Aziz Çelik ve Özkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Topçuoğulları vira inşaat şirketi Haberi

Topçuoğulları vira inşaat şirketi

Topçuoğulları Vira Kapı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Topçı ve Abdullah Topçı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.


Topçuoğulları Vira Kapı Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat ve Taahhüt İkamet amaçlı binaların inşaatı, İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı, Ahşap binaların inşaatı, resmi ve özel inşaatlar yapmak ,müteahhitlik,mühendislik,proje,mimarlık hizmetlerini yapmak. Resmi ve özel kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller , limanlar, fabrikalar, yollar köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asvalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif, meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı, mağaza, pazar işyeri, otel, motel,...