26 / 04 / 2024

Topkapı Cömertler Matbaacılık

Topkapı Cömertler Matbaacılık

Topkapı metrobüs durağının karşısında kalan Cömertler Matbaacılık binasının yer aldığı alana ilişkin "Özel Sağlık Tesis Alanı" amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi kuruldu!

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Olgun tarafından kuruldu.

Bsl Matbaacılık Tekstil Hırdavat İnşaat Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsl Matbaacılık Tekstil Hırdavat İnşaat Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 550 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Özcaner tarafından kuruldu.

Honaz Yapı Malzemeleri İnşaat ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Honaz Yapı Malzemeleri İnşaat ve Matbaacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Haytabey tarafından kuruldu. 

Hozaıfa Matbaacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hozaıfa Matbaacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile H.Saeed Fatoh Abdelhady tarafından kuruldu. 

Prizma Pres Matbaacılık Silivri'deki tesisin 2018 değerleme raporunu yayınladı!

Prizma Pres Matbaacılık Yayıncılık Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Silivri Selimpaşa'da yer alan tesisin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı....

Poyraz34 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz34 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Oruç tarafından kuruldu. 

Emsa Orman Ürünleri İnşaat Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Orman Ürünleri İnşaat Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Topal tarafından kuruldu. 

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Güngören’de 15 bin TL sermaye bedeli ile  Aytaç Bakacak tarafından kuruldu. 

Topkapı Cömertler Matbaacılık Haberi

Topkapı Cömertler Matbaacılık


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi, 3042 ada, 16 parselde bulunan Cömertler Matbaacılık binasının yer aldığı alana ilişkin "Özel Sağlık Tesis Alanı" amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli 30 Aralık 2016 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 7 Nisan 2017 tarihinde askıdan indirilecek. Proje alanı, Topkapı metrobüs durağının karşısında yer alıyor.



İmar planı için tıklayınız



Gülcihan...